Ευχές του Πανθρακικού στον… Ολυμπιακό για τον τελικό

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Αίσθηση προκαλεί στην φίλαθλη κοινή γνώμη της Κομοτηνής η ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα η ΠΑΕ Πανθρακικός, με την οποία αφενός ευχαριστεί τους φιλάθλους για την παρουσία και την στήριξή του καθόλη την διάρκεια τηςς χρονιάς, αλλά αφετέρου εύχεται καλή επιτυτχία στον… Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είθισται για λόγους ευγένειας βέβαια να εύχεται καλή επιτυχία στους αντιπάλους της η κάθε ομάδα, αλλά όταν φτάνουμε στον τελικό, ίσως θα έρπεπε να τηρηθούν οι ισορροπίες και να υπάρξει πιο διπλωματική αναφορά. Κατά τα άλλα, η ανακοίνωση εκτιμάται ότι αποτελεί άνοιγμα προς τον κόσμο, με μερίδα του οποίου οι σχέσεις έχουν δοκιμαστεία αρκετά.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι η ευχαριστήρια ανακοίνωση συνοδεύεται και από ένα καλαίσθητο βίντεο, με πολλές φωτογραφίες από την εξέδρα του ΔΑΚ Κομοτηνής, για το οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Κομοτηνής και υποστήριξαν την ομάδα μας, στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Κλείνοντας την ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχία, ευχαριστούμε το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό, τους φιλάθλους και τα μέσα ενημέρωσης, αναγνωρίζοντας ότι η συμμετοχή όλων ήταν μέγιστη στην επίτευξη των στόχων.

Απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, πράγμα μικρότερο από όλα τα μεγάλα που μας δώσατε. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι το ίδιο ή και περισσότερο πετυχημένη με μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή των φίλων της ομάδας.  

Τέλος, στον χθεσινό μας αντίπαλο δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/aZcLh8QIKoI?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]