Το κοινωνικό πρόσωπο του ΜΓΣ Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Κατ’ επανάληψη ο ΜΓΣ Εθνικός, ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της βορείου Ελλάδας, έχει δείξει ότι βρίσκεται στο πλάι της κοινωνίας της Αλεξανδρούπολης. μέσω του αθλητισμού προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο που σε τέτοιες εποχές τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Ενόψει Πάσχα , το τμήμα στίβου ανέλαβε πρωτοβουλία και συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα τα οποία και θα διαθέσει για το Παιδικό χωριό SOS Θράκης στο Αρίστεινο Τραιανούπολης και στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «στο γραφείο του τμήματος στίβου, στο στάδιο Φώτης Κοσμάς καθημερινά 4-6 και Σάββατο 10-11, δέχεται τις προσφορές των μελών και φίλων του συλλόγου, τις οποίες και θα προσφέρει την Μεγάλη Εβδομάδα στο χωριό SOS.

Αναλυτικά τα τρόφιμα πρέπει να είναι διαρκείας και προτείνονται τα εξής: Γάλατα διαρκείας, κουλουράκια, λάδι σε μικρή συσκευασία, ρύζι, μακαρόνια κλπ. Παράλληλα μαζεύει φάρμακα τα οποία και θα παραδoθούν στο Κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Αλεξ/πολης την Μεγάλη Εβδομάδα».

Σε δηλώσεις του ο ταμίας του τμήματος στίβου Χρήστος Κονταράς υπογράμμισε τα εξής: «Το τμήμα στίβου μετά από πρωτοβουλία των γονέων ξεκίνησε να συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για να τα διαθέσει στο χωριό ΣΟΣ και το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου . θα συγκεντρωθούν και θα διατεθούν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας προσπαθούμε μετά από αυτές τις ημέρες να προσφέρουμε κάτι και εμείς σε αυτά τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.»