Photos: Σοβαρό επεισόδιο Δερμιτζάκη με φιλάθλους!!!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ενα σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον προπονητή του Πανθρακικού και φίλαθλο που βρίσκονταν στο ΔΑΚ Κομοτηνής σημειώθηκε λίγο μετά την λήξη του ημιτελικού του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του καβαλιώτη τεχνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που αποχωρούσε, προφανώς δέχτηκε κάποια επίθεση από φιλάθλους και ο Παύλος Δερμιτζάκης προσπάθησε να ανέβει στα κάγκελα, ενώ καλούσε τον συγκεκριμένο φίλαθλο να κατέβει μπροστά του. Στο περιστατικό ήταν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες, κάποιοι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον προπονητή του Πανθρακικού.

Ωστόσο ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε συνέχεια λίγο αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου. Εκεί ευχαρίστησε όλους τους “υγιείς φιλάθλους του Πανθρακικού”, όπως τους χαρακτήρισε. Αλλά με φανερή διάθεση ειρωνείας, ζήτησε… συγνώμη από τους “λίγους υπόλοιπους” για το γεγονός ότι η ομάδα της Κομοτηνής δεν προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ούτε κατάφερε να την βγάλει στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

“Μας ευχαρίστησε το χειροκρότημα το κόσμου και για κάποιους λίγους θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν πήγαμε στον τελικό και δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις”, είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Δερμιτζάκης. 

Υπενθυμίζεται ότι μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Πανθρακικού ποτέ δεν συγχώρεσε στον παύλο Δερμιτζάκη τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τον Πανθρακικό στην προηγούθμενη θητεία του για να πάει στον ΠΑΟΚ, για αυτό και είδαν αρκετοί με επιφύλαξη την πρόσληψή του μετά την απόλυση του Σάββα Παντελίδη.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι, όπως έχει αναφέρει και ο πρόεδρος του Πανθρακικού Δημήτρης Τζελέπης, ακόμα βρίσκεται σε εκρεμότητα η συζήτηση της διοίκησης του Πανθρακικού με τον Παύλο Δερμιτζάκη για την πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους τη νέα σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Παύλος Δερμιτζάκης στην συνέντευξη Τύπου. Αυτά θα συζητηθούν από αύριο…