Ο Ξανθιώτης Πετροδημόπουλος επιστρέφει στην Α1!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Χάρης Ευφραιμίδης

–  Ενας Θρακιώτης μπασκετμπολίστας, ο Χρήστος Πετροδημόπουλος, επιστρέφει ξανά στα σαλόνια της Α1 Κατηγορίας. Ο αθλητής που κατάγεται από την Ξάνθη, κατάφερε με την Κηφισιά να εξασφαλίσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό που εξελίχτηκε σε τρεις παρατάσεις! 

Η νίκη τελικά πήγε στην ομάδα της Κηφισιάς με 89-81 με τον Ξανθιώτη παίχτη να πετυχαίνει 16 πόντους και να βοηθάει την ομάδα του στον μέγιστο βαθμό να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα που σήμανε και την άνοδο στην Basket League! 

Ο ύψους…2.08 (!) σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του στον Δημόκριτο Ξάνθης και συνέχισε την πορεία του σε ομάδες μεγάλων κατηγοριών όπως ο Πανιώνιος, ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο ΟΦΗ, η Δάφνη, ο Κολοσσός Ρόδου, το ISBS και η Λάρισα ενώ πλέον ο 32χρονος καλαθοσφαιριστής θα έχει την δυνατότητα να ξαναεργαστεί σε υψηλό επίπεδο.Στην Α1 αγωνίστηκε με τον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Πανιώνιο! 

Από εμάς, πολλά συχγαρητήρια και εννοείται ότι θα παρακολουθούμε την πορεία του, όπως κάνουμε με όλους τους αθλητές της Θράκης…

 

Πολλά συγχαρητήρια στο παιδί και να είναι πάντα γερός!