Νίκη τιμής για ΑΟΟ επί της πρωταθλήτριας Παναχαϊκής

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Mε τη νίκη της τιμής για την Ορεστιάδα επί της πρωταθλήτριας Παναχαϊκής με 3-2 ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των μπαράζ ανόδου του πρωταθλήματος Α2 Ανδρών, που δυστυχώς δεν βρίσκει την ομάδα του Έβρου στην Volley League.

 Η θρακιώτικη ομάδα αγωνίστηκε για τέταρτη φορά σε τάι μπρέικ στο τουρνουά σημειώνοντας την δεύτερη νίκη της, που όμως δεν ήταν αρκετή για να της δώσει την άνοδο αφού ανέβηκαν στα μεγάλα σαλόνια η πρωταθλήτρια Παναχαϊκή και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ.

 

Η Ορεστιάδα κλείνει έτσι με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε τα μπαράζ, όταν και είχε νικήσει πριν 15 μέρες με 3-2 σετ την ΑΕΚ μέσα στην Αθήνα. Δυστυχώς στην συνέχεια δεν μπόρεσε να πάρει τους απαραίτητους πόντους για να βρεθεί μέσα στην πρώτη δυάδα.
 
Από την άλλη πλευρά, με μόνο δύο ήττες σε όλο το πρωτάθλημα της Α2 (από την ΑΕΚ στην Αθήνα στα μπαράζ και σήμερα από την Ορεστιάδα), η Παναχαϊκή στέφθηκε πανηγυρικά πρωταθλήτρια της Α2 Κατηγορία και  ανέβηκε στην Α1 κατηγορία μαζί με την ΑΕΚ.
 
Ο αγώνας της Κυριακής δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού ο τελευταίος αγώνας των μπαράζ ανόδου ήταν αδιάφορος βαθμολογικά καθώς όλα είχαν κριθεί στον αγώνα της Παρασκευής όταν ο ΑΟΟ αντιμετώπισε την ΑΕΚ.
 
Άλλωστε και η Παναχαϊκή  αγωνίστηκε χωρίς τρία πρωτοκλασάτα στελέχη της, τον αρχηγό Νίκο Ρουμελιώτη, τον Μένιο Ρουμελιώτη και τον επίσης τραυματία Στάθη Ντονά.
 
Το πιο σημαντικό σημείο ίσως της βραδιάς ήταν μετά το τέλος, που ακολούθησαν οι βραβεύσεις και η απονομή του Κυπέλλου στην Παναχαϊκή, που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της Ορεστιάδας.
 
Τα σετ του αγώνα: 25-21, 18-25, 21-25, 25-18, 15-11.
 
ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Καψαλιάρης, Δούλιας, Καρδαμανίδης, Προδρομίδης, Αρχοντίδης, Χουσίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Νενόγλου.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Αγγελόπουλος): Διονυσόπουλος, Ρουμελιώτης Π., Γεωργακόπουλος, Πεφάνης, Βλαχοστάθης, Μούρτζης, Αχιλλεόπουλος (λ), Αγγελόπουλος, Χρηστιάς.
 
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ