Βαριά ήττα της Κ17 της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Χρήστος Ραγκάτσης

–  Με ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε η ομάδα της Skoda Ξάνθη τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο οι δύο ομάδες αναμένεται να τα… ξαναπούν, αφού θα συμμετάσχουν στο φάιναλ φορ που θα διοργανώσει η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια το τριήμερο 10 με 12 Μαΐου.

Το κακό για την ομάδα της Θράκης είναι ότι στο 15ο λεπτό ο Θεοοδωρίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι θα απουσιάσει από τον ημιτελικό. Η κόκκινη αυτή κάρτα ήταν και ο καταλυτικός παράγοντας για την βαριά ήττα της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ, στο εξαναβολής παιχνίδι που έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Η Skoda Ξάνθη δέχθηκε γρήγορα το 1-0 από το γκολ του Τσολακίδη στο 6’ αλλά γρήγορα ισοφάρισε με τον Λαζαρίδη στο 11’. Στο 1-1 ήταν το σκορ όταν είχαμε την αποβολή και μοιραία, με αριθμητικό μειονέκτημα, οι Ξανθιώτες υπέκυψαν. Ο ΠΑΟΚ στο 45’ πέτυχε το 2-1 με τον Τσολακίδη, στο 63’ με τον Πατράλη το 3-1 και στις καθυστερήσεις ο Δημητριάδης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευστάθιος Γκορτσίλας της ΕΠΣ Μακεδονίας μες βοηθούς τους Παπακύπη και Λιαρή του ιδίου Συνδέσμου Διαιτητών.

ΠΑΟΚ: Χατζηαδαμίδης, Παντεκίδης, Κατσούμπας (72′ Δινοβίτσης), Πατράλης, Πούφλης, Παναγιωτίδης, Ζειτίδης (47′ Γιαννακόπουλος), Χατζηδίμπας, Δημητριάδης, Τσολακίδης, Τσανακτσίδης (64′ Σαραφίδης)
SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Χατζηλαζαρίδης (59’ Αντωνιάδης), Καψημάλης (46’ Βαφειάδης), Κιαχίδης (75’ Κιαζίδης), Χατζητερζόγλου, Μπουνταγκίδης, Κωνσταντάρας, Θεοδωρίδης, Μπαντάκ Σεζέρ (46 Λαμπάκης), Λαζαρίδης, Ντούφας (80’ Μιχαηλίδης).