Άπαντες παρόντες στις προπονήσεις της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με τον Πέτρο Μάνταλο και τον Σάκη Πρίττα να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις τους και τον διεθνή Δημήτρη Γούτα να ενσωματώνεται πλήρως στο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής για την Skoda Ξάνθη. 

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα στην συνέχεια το βάρος έπεσε στην κατοχή μπάλας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του που δεν ζήτησαν το κάτι παραπάνω από τους παίκτες τους από την στιγμή που την Πέμπτη υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις ενώ υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση και το πρωί του Σαββάτου.

Σε αυτήν  είχαμε σσκήσεις προθέρμανσης με μπάλα στο ξεκίνημα και στην συνέχεια το βάρος έπεσε στις ασκήσεις ταχύτητας – ταχυδύναμης. Στο τρίτο κομμάτι της σημερινής προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του χώρισαν σε υπο-ομάδες τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους έφεραν σε πέρας τις εντολές του προπονητή τους.

Από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου απουσίαζε ο Θόδωρος Τορομανίδης που ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας Νέων για το παιχνίδι με την αντίστοιχη της ΑΕΚ.

Η Skoda Ξάνθη θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Μ. Δευτέρα το απόγευμα καθώς για την Κυριακή των Βαΐων υπάρχει ρεπό.