Σε κώμα η Μαριάννα Ζαχαριάδη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Δύσκολες ώρες για τη Μαριάννα Ζαχαριάδη. Η 23χρονη αθλήτρια του επί κοντώ έχει πέσει σε κώμα στο Αττικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εδώ και  μέρες. 

Η Μαριάννα πάσχει από λέμφωμα Χότσκινς και δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της. Νοσηλεύεται πλέον από την Τρίτη στο Αττικό Νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς έχει πέσει σε κώμα. Στο πλευρό της βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και συναθλητές της.

Ανάμεσά τους και η “δική μας” Πηγή Δεβετζή. Ήδη είχε φροντίσει μέσα από την προσωπική της σελίδα του facebook να της συμπαρασταθεί και να κάνει έκκληση σε όσους μπορούν, με όποιον τρόπο μπορούν, να βοηθήσουν την συναθλήτρια της… που δίνει μάχη ζωής!

Μια κοινοποίηση στο τοίχο της στο φfcebook και μια παράκληση για βοήθεια από τον Πηγή Δεβετζή, έφερε δέκα μέρες πριν στο φως της δημοσιότητας ένα θέμα-υγείας που έχει προκαλέσει σοκ στον αθλητικό χώρο και όχι μόνο.

“Ας βάλει ο Θεός το χέρι του, ας προσευχηθούμε όλοι για την Μαριάννα” ήταν η νεώτερη ανάρτηση της ιπτάμενης θρακιώτισσας το βράδυ της Παρασκευής, μόλις έγινε γνωστό ότι η “ιπτάμενη Κύπρια” έχει πέσει σε κώμα…