Στο κάδρο του Ατρόμητου Βαϊρουά και Λουσέρο

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον Ατρόμητο και υπό προυποθέσεις μπορεί να ενεργοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα είναι αυτή του Μαραμά Βαϊρουά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, ο ταϊτινός μέσος έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στη διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου και το όνομά του βρίσκεται σημειωμένο στη μεταγραφική ατζέντα εν όψει του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν. Ο 32χρονος επιτελικός χαφ (παίζει και ως περιφερειακός επιθετικός) είχε 26 συμμετοχές ως βασικός και 3 γκολ με τον Πανθρακικό, από τον οποίο μένει ελεύθερος τον Ιούνιο.

Αναμφισβήτητα είναι ένας παίκτης που έκανε αίσθηση στο φετινό πρωτάθλημα με την απόδοσή του αλλά και με τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του (σ.σ.: υποδυόταν τον κωπηλάτη της πιρόγας που είναι σύμβολο της πατρίδας του). Σημειωτεόν, μετρά στο Σαμπιονά 320 συμμετοχές και 70 γκολ.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που ο Ατρόμητος αποφασίσει να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις, πολλά θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές του απαιτήσεις. Μην ξεχνάμε πως οι φετινές του απολαβές ήταν 250.000 ευρώ, εκ των οποίων τις 100.000 κάλυψε ο Πανθρακικός και το υπόλοιπο ποσό που προβλεπόταν στο συμβόλαιο η Νανσί που ουσιαστικά τον έδωσε δανεικό φέτος (τελευταία χρονιά του συμβολαίου του).

Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με το Goal, από την ομάδα της Κομοτηνής αρέσει και η περίπτωση του Αργεντινού χαφ Αντριαν Λουσέρο, ο οποίος επίσης έχει περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα. Ο 28χρονος λάτιν κατέγραψε 28 βασικές συμμετοχές και ήταν δεύτερος σκόρερ των Θρακιωτών με 4 γκολ.

Ενα ακόμα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να μπει στη ζυγαριά είναι πως πολύ δύσκολα θα υπάρξουν μεταγραφικές εξελίξεις ή οτιδήποτε άλλες κινήσεις αφορούν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Αυτό θα συμβεί μετά τα πλέι οφ και τις οριστικές αποφάσεις του Γιώργου Σπανού αναφορικά με το μέλλον του στον σύλλογο. Εφόσον συνεχίσει στο «τιμόνι», κάτι για το οποίο υπάρχει αισιοδοξία αλλά όχι βεβαιότητα, τότε θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες.