Οριστικό και επίσημο: άλλαξε μέρα και ώρα το μπαράζ!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Επισημοποιήθηκε μετά τις αντιρρήσεις της αστυνομίας η μετάθεση κατά μία ημέρα (ή για την ακρίβεια 23 ώρες) του μπαράζ ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό. Πλέον όμως υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας.

Αφού πέρασε από πολλά… κύματα, το μπαράζ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης θα διεξαχθεί, τελικά, την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 20:00 το βράδυ, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ.

 

Έπειτα από την αρνητική εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για διεξαγωγή του μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθη στις 10 Μαΐου, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές αποφάσισαν αυτό να γίνει μια μέρα νωρίτερα, όπως λεγόταν αρχικά.

Έτσι, το απόγευμα η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε επισήμως ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη του Πάσχα (9/5) και ώρα 20:00 δίχως να αλλάξει το γήπεδο, το οποίο θα είναι το AEL FC Arena, που θα φιλοξενήσει τις δυο ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

Σε συνέχεια συμφωνίας των δύο ομάδων και κατόπιν επικοινωνίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας για λόγους ασφαλείας, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας κατάταξης (μπαράζ) μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ ορίζεται την Πέμπτη 9 Μαϊου και ώρα 8:00 μ.μ. στο γήπεδο AEL FC ARENA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here