Οι Θρακιώτες που πανηγυρίζουν την πρόκριση του Ολυμπιακού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Πήγε η ψυχή τους στην κούλουρη. Θυμήθηκαν όσα έζησαν πριν δέκα μέρες στην Πόλη, όταν ξεσηκώθηκαν, ταξίδεψαν και είδαν την πιο απογοητευτική εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας.

Βρέθηκε να χάνει 15 πόντους ο Ολυμπιακός από την Ανατολού Εφές μέσα στο ΣΕΦ. Αλλά τα κατάφερε. Το γύρισε. Και έκανε τους 150 οπαδούς του που είχαν πάει προ δεκαημέρου στην Τουρκία να λένε ότι δεν πήγε στράφι εκείνο το ταξίδι. Έστω και αν η πρόκριση άργησε να έρθει δέκα σχεδόν μέρες.

Τώρα δικαιούνται να ψάχνουν εισιτήρια για το Λονδίνο. Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα. Κάποιοι θα το κάνουν. Οι περισσότεροι όμως, σχεδόν η πλειοψηφία όσων ταξίδεψαν στην Πόλη, θα δουν το φάιναλ φορ από τις τηλεοράσεις τους στην Θράκη.

Κάποιοι άλλοι, πιο ευκατάστατοι, θα βρεθούν στην βρετανική πρωτεύουσα. Αλλά την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού θα εκπροσωπούν όλο το ελληνικό μπάσκετ στο Λονδίνο, καλό είναι να μην σκέφτονται μόνο τους οπαδούς που θα έχουν ταξιδέψει για τα αύσημα στα “καλά” γεγονότα των τελικών, αλλά κυρίως εκείνους που τους συμπαραστάθηκαν σε όλη την δύδκολη διαδρομή. Και ήταν κοντά τους στις ήττες και στις πίκρες.

Και στην Θράκη οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν πολλούς τέτοιους φίλους, που απόψε πανηγυρίζουν…