Οι νικητές του διαγωνισμού του thrakisports για τον ΑΟΟ

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του thrakisports για τις προσκλήσεις στο τουρνουά ανόδου που διοργανώνει η Ορεστιάδα. Τελικά, δεν χρειάστηκε να γίνει κλήρωση αφού συμμετείχαν 16 αναγνώστες, αλλά μόνο οι επτά από αυτούς είχαν σπεύσει να κάνουν like στην σελίδα του thrakisports και να απαντήσουν σωστά την ερώτηση.

Οι υπόλοιποι κάτι δεν έκαναν σωστά και τέθηκαν εκτός κλήρωσης. Και από την στιγμή που εμείς μοιράζαμε πέντε προσκλήσεις από κοινού με το Ράδιο Έβρος και οι τυχεροί που θα έμπαιναν στην κληρωτίδα είναι επτά, αποφασίσαμε πολύ απλά να αυξήσουμε τον αριθμό ώστε να κερδίσουν όλοι.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους Βαφείδης Δημήτρης, Αραμπατζόγλου Μιχάλης, Παγωνίδης Παναγιώτης, Αναγνωστάκης Δημήτρης, Βάσω Καλαϊτζίδου, Κώστας Τσουράκης και Βίκυ Ιωσηφίδου που κερδίζουν από μία πρόσκληση για είσοδο και στα τρία παιχνίδια του τουρνουά ανόδου ώστε να δουν τους αγώνες Ορεστιάδα – ΑΕΚ (σήμερα Παρασκευή, 9.00μμ), ΑΕΚ – Παναχαϊκή (Σάββατο, 8.00μμ) και Ορεστιάδα – Παναχαϊκή (Κυριακή, 7.00μμ).

Η γραμματεία του thrakisports θα επικοινωνήσει μαζί τους για να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους, έξω απ΄πο το γήπεδο, μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Απαραίτητα να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Και για να λυθεί η απορία σε όσους δεν ήξεραν την σωστή απάντηση στον διαγωνισμό, ο νυν αρχηγός του ΑΟ Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής αλλά και ο Ηλίας Γραμματικόπουλος μετείχαν στην ομάδα που είχε φτάσει το 1996 στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας…