Ξεκινά το 2ο Πασχαλινό Τουρνουά της Ξάνθης

 

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στη σέντρα θα βρεθούν από το Σάββατο ομάδες Νέων και Παίδων στην Ξάνθη, καθώς ξεκινά το 2ο Πασχαλινό Τουρνουά. Για το επόμενο τριήμερο, οι εγκαταστάσεις της Skoda στα Πηγάδια θα σφίζουν από ζωή, καθώς αρκετές ομάδες Κ15, Κ13 και Κ11 θα διαγωνιστούν, παίζοντας ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σάββατο 27 Απριλίου ξεκινά το 2ο Πασχαλινό Τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια. Για τρεις ολόκληρες μέρες τα γήπεδα θα γεμίσουν νεαρούς αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και οι άνθρωποι της ξανθιώτικης ΠΑΕ είναι έτοιμοι για την πρόκληση της νέας διοργάνωσης.

Οι αγώνες κατάταξης είναι προγραμματισμένοι να γίνουν το Σαββατοκύριακο ενώ η τελική φάση και το τελετουργικό μέρος θα διεξαχθεί την Δευτέρα το μεσημέρι.

Το τουρνουά είναι τριών ηλικιακών κατηγοριών και περιλαμβάνει τις παρακάτω ομάδες στο παιδικό πρωτάθλημα Κ-15: Ολυμπιακός Καβάλας, Αργοναύτες Λήμνου, Α.Ο. Βιστωνίδας, Πανθρακικός, Ακαδημία Γιαννιτσών, Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης, SKODA ΞΑΝΘΗ Α’ και B’.

Στο προπαιδικό πρωτάθλημα (Κ-13) θα συμμετέχουν οι: Δόξα Δράμας, Αργοναύτες Λήμνου, Ολυμπιακός Καβάλας, Πανθρακικός, Αγ. Νικόλαος Χαλκιδικής, Ακαδημία Γιαννιτσών, Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης και SKODA ΞΑΝΘΗ.

Στο πρωτάθλημα Junior (Κ-11) θα συμμετέχουν οι: Δόξα Δράμας, Αργοναύτες Λήμνου, Ολυμπιακός Καβάλας, Πανθρακικός, Ολυμπιακός Ξάνθης, Ακαδημία Γιαννιτσών, SKODA ΞΑΝΘΗ Α’ και Β’.