Δωρεαν εισιτήρια σε μαθητές της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Κόντρα στον οπαδισμό και τους «οργανωμένους στρατούς», οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας έχοντας την φιλοσοφία ότι οι αγώνες της ομάδας είναι μια γιορτή, επισκέφθηκαν σχολεία της πόλης μοιράζοντας εισιτήρια στους μαθητές…

Αποδεικνύοντας για πολλοστή  φορά πως ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας διακατέχεται από μια διαφορετική φιλοσοφία για το άθλημα του βόλεϊ και τους αγώνες του, λίγες ώρες πριν το καθοριστικό Γ’ τουρνουά ανόδου φρόντισε να δείξει το παράδειγμα προς όλες τις ομάδες.

Αντιπροσωπία παικτών των «πρασίνων» άφησε για λίγο τις προπονήσεις στο γήπεδο και βρέθηκε σε σχολεία της Ορεστιάδας προκειμένου να μοιράσουν δωρεάν εισιτήρια προς τους μικρούς μαθητές.

Οι Θοδωρής Χουσίδης, Βασίλης Προδρομίδης, Βασίλης Νένογλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Κώστας Μίττας μπήκαν ξανά στις μαθητικές τάξεις προκειμένου να μιλήσουν με τους μικρούς φίλους τους και να τους καλέσουν στο γήπεδο προκειμένου να τους συμπαρασταθούν στην προσπάθειά τους για την μεγάλη άνοδο.

Οι αθλητές του ΑΟΟ μίλησαν στους μικρούς για την σημασία των αγώνων του τουρνουά, την ομάδα και το βόλεϊ και οι μαθητές από την πλευρά τους έχοντας στα χέρια τους τα μαγικά χαρτάκια ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή το βράδυ στο γήπεδο.

Στον αγώνα με την ΑΕΚ ο κόσμος της πόλης αναμένεται να συμπαρασταθεί μαζικά στην ομάδα, δημιουργώντας όμως μια όμορφη ατμόσφαιρα μακριά από ακρότητες και φανατισμούς…