Άλλαξαν ξανά οι μέρες των αγώνων της Νίκης

 

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης
–  Αλλαγή ημέρας και ώρας διεξαγωγής έχουμε στην αναμέτρηση του Ηρακλή Ιωαννίνων με την Νίκη Αλεξανδρούπολης, μετά την αρχική αναβολή του αγώνα της Νίκης με την ΕΑΛ στη Λάρισα που είχε προγραμματιστεί για την Πρωτομαγιά.
Ως γνωστόν, ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα γίνει τότε, καθώς το στάδιο είναι δημοτικό και οι υπάλληλοί του αποφάσισαν να α(πε)ργήσουν. Ωστόσο, υποτίθεται ότι οι αγώνες είχαν τοπποθετηθεί έτσι ώστε να διευκολυνθεί η Νίκη και να δώσει δύο μαζεμένα παιχνίδια κάνοντας ένα ταξίδι και μόνο μία διανυκτέρευση.
 
Τελική, η λύση δόθηκε δια της αντιστροφής. Αντί για Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαϊου στις 15:00 θα διεξαχθεί Μεγάλη Τετάρτη στις 18:00 στο ΕΑΚ Ιωαννίνων το παιχνίδι της Νίκης με τον Ηρακλή Ιωαννίνων. Εκεί δεν έχουν πρόβλημα να δουλέψουν την Πρωτομαγιά. Και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης από την Ήπειρο θα πάει στην Θεσσαλία θα παίξει το ματς με την ΕΑΛ  την Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 στις 16:00 στη Λάρισα.
 
Αυτή τη φορά δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα. Ακόμα και αν θέλουν να πάνε στην εκκλησία, η ΕΟΠΕ έβαλε τον αγώνα την κατάλληλη ώρα ώστε να προλάβουν…