Θρακιώτες οπαδοί στον ημιτελικό του Europa League

Ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη: Σωτήρης Σαρμπεζούδης

–  Περίπου 20 οπαδοί της Φενερμπαχτσέ από την Ροδόπη και την Ξάνθη αναχώρησαν το πρωί για την Κωνσταντινούπολη, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας κόντρα στην Μπενφίκα για τα ημιτελικά του Europa League.

Μετά τους δύο ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, το βράδυ της Πέμπτης παίρνει σειρά η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Στο ένα ματς η ελβετική Βασιλεία θα αντιμετωπίσει την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι και στο άλλο η Φενέρ την πορτογαλική Μπενφίκα.

Για αυτό το παιχνίδι υπήρξαν και περίπου 20 οπαδοί της Φενέρ από τον Σύνδεσμο Θράκης που αναχώρησαν. Ο αριθμός είναι μικρότερος σε σχέση με όσους πήγαν στις προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης, αλλά αυτό έχει να κάνει αφενός με το κόστος του εισιτηρίου του συγκεκριμένου αγώνα και αφετέρου με το γεγονός ότι δεν δόθηκε μεγάλος αριθμός τους εκτός Τουρκία οπαδούς λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Το thrrakisports, όπως πράτει με τους θρακιώτες οπαδούς όλων των ομάδων, θα έχει πλούσιο φωτορεπορτάζ και από αυτήν την εκδρομή. Για την ώρα, η εικόνα προέρχεται από την προ μηνός εκδρομή τους για το παιχνίδι με την Λάτσιο…