Σε ρυθμούς μπαράζ μπαίνει η Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Άλλαξαν τα πλάνα της Skoda Ξάνθη όπως παραδέχεται επισήμως η ομάδα, καθώς το παιχνίδι μπαράζ με τον Παναθηναϊκό έχει τροποποιήσει το πρόγραμμα της ομάδας. 

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών θα γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σημερινής μέρας (Πέμπτη) ενώ προπονήσεις θα γίνουν την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στο προπονητήριο της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα ενώ στην συνέχεια το βάρος έπεσε στην κατοχή μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σάκης Πρίττας και Πέτρος Μάνταλος.

Μοναδικός απών ο Δημήτρης Γούτας που αγωνίστηκε στη φιλική νίκη της Εθνικής Νέων της Ελλάδας με την αντίστοιχη της Ουκρανίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το thrakisports, o ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθηαγωνίστηκε στην βασική ενδεκάδα, δεν αντικαταστάθηκε ενώ έχασε και μία καλή ευκαιρία να σκοράρει λίγο πριν το τέλος.