Παίκτες Ορεστιάδας: «Στήριγμά μας ο κόσμος»

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Ηχηρό μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της Ορεστιάδας να γεμίσει κάθε ίχνος του νέου κλειστού γυμναστηρίου της πόλης και θυμίζοντας άλλες εποχές, να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που χρειάζεται για να τους σπρώξει στις δυο νίκες πολυπόθητες νίκες, ζητούν παίκτες του ΑΟΟ.

Έτσι, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι στις 9 το βράδυ, κόντρα στην ΑΕΚ, να πανηγυρίσουν την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία  του ελληνικού βόλεϊ.

O Θεόδωρος Χουσίδης και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης της Ορεστιάδας μιλούν για το 3ο ειδικό Τουρνουά Ανόδου που θα διεξαχθεί στην πόλη τους το προσεχές τριήμερο (26-28/4) και την προσπάθεια της ομάδας τους για την άνοδο στην Volley League. Ο κεντρικός και ο λίμπερο της ακριτικής ομάδας καλούν τον κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια.

«Όσοι παρευρεθούν στο γήπεδο θα δουν έναν δυνατό αγώνα. Θέλουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο για να αποτελέσει το στήριγμά μας. Όλα είναι στο χέρι μας, με νίκη την Παρασκευή θα είμαστε πολύ κοντά στην Α1» δήλωσε ο Χουσίδης και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι υπογράμμισε ότι «πλέον «ξέρουμε και τις δυο ομάδες. Έχουμε παίξεις από δυο αγώνες μαζί τους. Γνωρίζουμε πώς παίζουν όπως και αυτοί ξέρουν εμάς. Πλεονέκτημα για εμάς το μεγάλο μας γήπεδο αφού οι έδρες της ΑΕΚ κα της Παναχαϊκής ήταν μικρά; Γήπεδα και βέβαια ο κόσμος μας». και στο μήνυμά τους στο τέλος σημείωσε ότι «έξι χρόνια είναι αρκετά. Ήρθε ο καιρός να επιστρέψει η ομάδα στην Α1».

Ο λίμπερο της ομάδας Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του σημειώνοντας ότι «οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν αρκετά μικρότερης δυναμικότητας από τους αντιπάλους μας στα μπαράζ. Έτσι χρειαζόταν να βρούμε ένα καλό ρυθμό. Πλέον είμαστε σε πολύ καλύτερο σημείο και πανέτοιμοι για δυο νίκες. Ας ελπίσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής θα πανηγυρίζουμε την επιστροφή μας στην Α1 εθνική κατηγορία».

Στο κάλεσμά του υπογράμμισε ότι «ο κόσμος μπορεί να μας βοηθήσει απίστευτα για να φτάσουμε αύριο στη μεγάλη νίκη. Τον καλούμε να γεμίζει το γήπεδο και να μην υπάρχει ούτε μια άδεια καρέκλα».