Ξεχώρισε ο ΟΦΘΑ στο 7ο τουρνουά κολύμβησης ΑΜΕΑ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (20/4) το 7ο τουρνουά κολύμβησης ΑΜΕΑ στη Νάουσα με τη συμμετοχή τεσσάρων αθλητών του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, που απέσπασαν πολλές διακρίσεις και μετάλλια.

Ο Δημήτρης Μιχαλεντζάκης (κατηγορία S9) κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια στα 50μ και 100μ ελεύθερο, 200μ Μικτή Ατομική και 100μ πρόσθιο. Ο Αλέξανδρος Λεργιός (κατηγ. S6) δύο χρυσά μετάλλια στα 100μ ύπτιο και100μ ελεύθερο και 1ασημένιο στα 50μ ελεύθερο. Ο Θοδωρής Ματουσίδης (κατηγ. S9) πήρε ένα ασημένιο μετάλλιο στα 100μ ύπτιο και ένα χάλκινο στα 400μ ελεύθερο. Ο Δημήτρης Καρυπίδης(κατηγ. S1) στην παρθενική του αγωνιστική εμφάνιση, κολύμπησε 50μ ελεύθερο και 50μ ύπτιο.

Συγκινητική η στιγμή που οι μαθητές του Γυμνασίου Φερών, που είχαν έρθει εκδρομή, μπήκαν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου της Νάουσας και αποθέωσαν τον συμμαθητή τους Δημοσθένη, που εκείνη την στιγμή αγωνιζόταν. Αμέσως μετά η γραμματεία των αγώνων καλωσόρισε στα μεγάφωνα το Γυμνάσιο Φερών και ευχαρίστησε τους μαθητές για την συμπαράστασή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες της Νάουσας, που έλαβαν μέρος και ξένοι αθλητές, σημείωθηκε μέχρι και παγκόσμιο ρεκόρ, δείχμα του υψηλότατου επιπέδου και του μεγάλου ανταγωνισμού που υπήρχε.