Καμία συμφωνία ακόμα με Δερμιτζάκη!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Μπορεί ο Πανθρακικός να μην έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν, μια και την Κυριακή (28/4) θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, οι «πράσινοι» ήδη έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν την επόμενη… μέρα.

Η ομάδα της Κομοτηνής δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, μετά την ήττα 6-2 από τους «ερυθρόλευκους» στον πρώτο αγώνα και για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τα πρώτα σχέδια επί… χάρτου για την ερχόμενη περίοδο.

Το πρώτο… βήμα θα γίνει με τη συνάντηση του Τάσου Καραολάνη με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έχει συνάντηση με τον καβαλιώτη τεχνικό, ούτως ώστε να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας, αλλά και τον σχεδιασμό. Σε αντίθεση με όσα αναφέρουν αρκετοί, οι ιθύνοντες από τον Πανθρακικό αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση με τον προπονητή, κάτι που θα συμβεί από Δευτέρα. Ωστόσο αυτό προκαλεί αίσθηση, καθώς σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή ακόμα και η θέση του Παύλου Δερμιτζάκη παραμένει στον… αέρα, έστω και αν έχει εκφραστεί πρόθεση να συνεχιστεί.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση των «πράσινων» είναι να παραμείνουν στο ρόστρερ οι Μαραμά Βαϊρουά και Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς θεωρούν πως οι δύο ποδοσφαιριστές έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη φετινή σεζόν. Ωστόσο, οι δύο περιπτώσεις μόνο εύκολες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς πέραν του οικονομικού, υπάρχει και το οικογενειακό ζήτημα, καθώς σύμφωνα με το onsports ο Βαϊρουά έχει θέσει ως προτεραιότητά του την επιστροφή στην Γαλλία, ενώ ο Έλληνας άσος θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα και να είναι δίπλα στην οικογένειά του.