Και αυτό το Π/Σ/Κ το thrakisports παντού…

Για ακόμα ένα weekend το thrakisports θα βρίσκεται παντού, όπιυ χτυπάει η καρδιά του θρακιώτικου αθλητισμού. Εμφαση θα δώσουμε όμως στην προσπάθεια της Ορεστιάδας για άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ, τον ημιτελικό Πανθρακικού – Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδος και τα δυο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Την Παρασκευή στις 9.00 το βράδυ η Ορεστιάδα φιλοξενεί την ΑΕΚ στο ματς της χρονιάς και για τις δύο ομάδες, αφού θα κρίνει εν πολλοίς την άνοδο στην Α1 Βόλεϊ. Ο ανταποκριτής μας Γιάννης Βαβαλικούδης και ο απεσταλμένος μας Γιώργος Πανταζίδης θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ μετά τον σπουδαίο αγώνα.

Το Σάββατο στις 8.00 το βράδυ θα υπάρχει κάλυψη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναχαϊκής για τα μπαράζ ανόδου στην Volley League. Όμως το thrakisports νωρίτερα θα δώσει έμφαση στο μπάσκετ. Στις 4.00 το απόγευμα ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης θα μεταδώσει live το μεγάλο ντέρμπι της Α Κατηγορίας ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και Πανσερραϊκό, ενώ μία ώρα νωρίτεραο Λεωνίδας Κάλφας θα μας ενημερώνει από την Αλεξανδρούπολη για το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής μεταξύ του Εθνικού και της Χρυσούπολης.

Την Κυριακή στις 7.00 το βράδυ θα υπάρξει live μετάδοση από την Ορεστιάδα της τελευταίας αναμέτρησης του ΑΟΟ με την Παναχαϊκή, από τους Γιάννη Βαβαλικούδη και Γιώργο Πανταζίδη. Από τις 8.00 το βράδυ όμως θα υπάρξει ζωντανή κάλυψη και του αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Γιάννης Κεσόπουλος και ο Μπάμπης Κυπριανίδης θα βρίσκονται στο ΔΑΚ Κομοτηνής για να καταγράψουν τα πάντα από την σπουδαία αναμέτρηση.

Και φυσικά, στην διάρκεια όλου του weekend θα μαθαίνετε μέσα από το thrakisports πρώτοι όλα όσα οφείλουν να γνωρίζουν οι θρακιώτες φίθαλοι για τις ομάδες της περιοχής και τους αθλητές της. Για αυτό να φροντίζετε συχνά να μας επισκέπτεστε γιατί και αυτό το Π/Σ/Κ το thrakisports θα είναι παντού…