Η βράβευση του Δ. Παπαδόπουλου για το Best Goal

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Το μεσημέρι της Πέμπτης (25/4) πραγματοποιήθηκε η βράβευση του επιθετικού του Πανθρακικού, Δημήτρη Παπαδόπουλου, για το Best Goal της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής  του πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ. 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο El Clasico από τον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού Τάσο Καραολάνη. Ο κ. Καραολάνης κατά την βράβευση του «Παπ» δήλωσε: Ευχαριστώ τον Δημήτρη και όλους τους συμπαίχτες του για την προσφορά τους την φετινή αγωνιστική περίοδο και την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η Διοίκηση. Εύχομαι στον ίδιο ανάλογες επιτυχίες με υγεία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Ήταν ένα όμορφο γκολ το οποίο βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης. Βέβαια ο Δημήτρης μέσα στην χρονιά πέτυχε και άλλα τέρματα τα οποία μας βοήθησαν. Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας και ευελπιστούμε να τον έχουμε κοντά μας και την επόμενη σαιζόν.

Δηλώσεις πραγματοποίησε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που ψήφισαν το δικό μου γκολ ως το καλύτερο της 30ης αγωνιστικής. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω με αυτό το γκολ αλλά και με τα άλλα που σημείωσα ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Υπήρχαν περιθώρια να πάμε και καλύτερα και να τερματίσουμε ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία. Το τέρμα θα ήθελα να το αφιερώσω στον κο Καραολάνη γιατί είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Είναι δίπλα στην ομάδα αλλά και δίπλα στην Κομοτηνή και βοηθάει τον κόσμο”.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here