Photos: Επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη οι θριαμβευτές

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Λίγα λεπτά πριν από τις  7.00 το απόγευμα επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη θριαμβευτές οι αθλητές και οι συνοδοί του 3ου Λυκείου.

Με το κύπελλο του πρωταθλητής Ελλάδας στο σχολικό του βόλεϊ στο τζάμι του λεωφορείου, διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης κορνάροντας και κατέληξαν στο σχολείο τους όπου γνώριζαν την αποθέωση από φίλους, συμμαθητές γονείς και τη διευθύντρια του σχολείου.

Ο προπονητής της ομάδας του 3ου Γενικού Λυκείου Χρήστος Γκαρνέτας και τα παιδιά του χαρούμενα και ευτυχισμένα παρά το πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι, αφού ξεκίνησαν από την Αθήνα στις 9 το πρωί , το πανηγύρισαν με την ψυχή τους και … εντός έδρας. Γονείς και φίλοι τους αγκάλιασαν και τους έδωσαν λουλούδια, περαστικοί μοίραζαν συγχαρητήρια στα παιδιά που έφερα μια ακόμη μεγάλη διάκριση στην Αλεξανδρούπολη, με την κατάκτηση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος.

Μετά την πρώτη θέση το 1984 με προπονητή το Θανάση Κασαμπαλή και με τους Ανδρεάδη, Ναλμπάντη Κ, Κελεπεκίδης, Δήμητσα, Δελληγιάνη, Ναλμπάντη Α, Σιγλίδη, Γιαννακόπουλο, Καβαρατζή, Διγγελίδη, Πασχάλη, Καλαϊτζή.

Μετά την πρωτιά το 1990 από το 1ο Γενικό Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Γιάννη Χριστουηλία kαι παίκτες τους Γκιούρδα, Σιδηρόπουλο, Δεληκώστα, Τερζή, Γκάγκαλη, Ανδραβίζο.

Ήρθε η πρωτιά φέτος του 3ου ΓΕΛ του Χρήστου Γκαρνέτα με τους Παντίρη, Χαραλαμπίδη, Γκαρνέτα, Κεσκίνη, Κασαμπαλή, Μαυροβόλτσιο, Χριστουηλία, Γιαννακίδη, Ποτουρίδη, Κακαλέκος Ανδρεάδη, Αλεξιάδη.

Η αποστολή έφασε στην Αλεξανδρούπολη χωρίς τον Σταύρο Κασαμπαλή, ο οποίος μετέβη στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικης Εφηβων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον πιο πανηγυρικό τρόπο γιόρτασε τα 16α γενέθλιά του ο Αρης Ανδρεάδης και με μια τούρτα γεμάτη βόλει.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την άφιξη των θριαμβευτών στην Αλεξανδρούπολη…