Τα πανηγύρια του 3ου ΓΕΛ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Πανευτυχής ο προπονητής  του 3ου Λυκείου της Αλεξανδρούπολης Χρήστος Γκαρνέτας μοίραζε συγχαρητήρια. Πολλά χρόνια μετά, το κύπελλο του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος επιστρέφει στον Έβρο.

«Επιτέλους. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μετά από τόσα και τόσα χρόνια καταφέραμε και φτάσαμε στο πιο ψηλό βάθρο, στην πρώτη θέση. Σπάσαμε την γκίνια και ξεπεράσαμε τον “κακό μας δαίμονα” το Ελληνικό  Κολλέγιο από το οποίο όλα τα προηγούμενα χρόνια είτε αποκλειόμασταν στον ημιτελικό είτε χάναμε στον τελικό. Τώρα ήρθε η δικαίωση και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους» είπε σε δηλώσεις στο thrakisports ο κ. Γκαρνέτας.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, σημείωσε ότι «ήταν χαλαρό και η νίκη ήρθε εύκολα. Μπαίναμε από την αρχή μπροστά στο σκορ και δεν δεχθήκαμε πίεση ούτε κινδυνέψαμε. Τα παιδιά έπαιξαν με βάση τις δυνατότητές τους και τα κατάφεραν σχετικά εύκολα».

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε και ο Μάκης Δημητριάδης. «Τα τελευταία οκτώ χρόνια, έξι φορές φτάναμε στην πηγή και δεν πίναμε νερό. Είναι ημέρα χαράς για όλη την Αλεξανδρούπολη. Μπράβο σε όλους. Το άξιζαν τα παιδιά μας. Συγχαρητήρια και στον κ. Γκαρνέτα. Όλοι οι αθλητές του 3ου Λυκείου είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Το 3ο ΓΕΛ ήταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και αυτό στο βόλει είναι το σημαντικότερο» τόνισε ο Υπεύθυνος τμήματος Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου.

Τη χαρά να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας στην τελευταία του παρουσία με την σχολική ομάδα είχε ο διεθνής αθλητής του Εθνικού Σταύρος Κασαμπαλής. «Φέτος τελειώνω – εγώ και ο συμπαίκτης μου ο Μαυροβόλτσιος – το σχολείο . Παίξαμε για τελευταία φορά και έχουμε τη χαρά να γευτούμε μια μεγάλη επιτυχία. Είμαι περήφανος που κατακτήσαμε μετά από 20 και πλέον χρόνια το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα βόλει Μπράβο σε όλα τους συμπαίκτες μου»