Photos: Σαββάκης, Μπανιώτης, Στοϊνοβιτς ξαναπαίζουν μπάλα…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–   Φιλική νίκη επί των παλαιμάχων της Μικτής Θεσσαλονίκης με σκορ 3-2 πέτυχε η ομάδα παλαιμάχων του Πανθρακικού σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Καυτατζόγλειο Στάδιο την περασμένη Δευτέρα (22/4).

Για τους παλαιμάχους του Πανθρακικού σκόραραν οι Ζόραν Στοίνοβιτς , Μάκης Ιτσας και Χρήστος Γκάζος, ενώ για αυτούς της Θεσσαλονίκης (που δανείστηκαν και τον Ζήση Τσέκο) οι Κεχαγιάς και Πετράκης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ (Παπαδόπουλος Παναγιώτης): Μολυβάκης, Καζας, Μάρκογλου, Ζαφειρίου, Χρυσοβέργης, Παπαδόπουλος, Θεολόγου, Μπανιώτης, Ξενοδοχίδης, Χατζηαντωνίου, Σαββάκης, Στοίνοβιτς, Παχούμης, Μάκης Ιτσας, Γιάννης Ιτσας, Κουλαξίδης, Γκάζος, Μητούσης, Τζελέπης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κεχαγιάς, Γκιτσιούδης, Δρογαλάς, Τραιανόπουλος, Κουμουντζίδης, Τσόγκας, Ορφανός, Βένος, Δράμπης, Σουργούτσης, Σαμολαδάς, Τσέκος, Χασεκίδης, Μπονίκογλου, Δαγιόγλου, Χατζόγλου, Πετράκης, Δρακίδης, Κιουμούρτζης, Βλαχούδης.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και την γενικότερη φιλοξενία των κομοτηναίων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στην Θεσσαλονίκη αλλά και όλο το ταξίδι τους, μέσα από ένα ξεχωριστό photo album 30 εικόνων…