Ναι, το σήκωσαν! Κούπα στην Θράκη από το 3ο ΓΕΛ!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Ναι είναι αλήθεια! Επειτα από τριάντα (παρά ένα) χρόνια, η κούπα του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη. Τα παιδιά του 3ου ΓΕΛ έκαναν πάρτι στον μεγάλο τελικό της Πάτρας και σε λιγότερο από μία ώρα κέρδισαν με 3-0 σετ το 1ο ΓΕΛ Πετρούπολης και στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο αθλητισμός της Αλεξανδρούπολης, του Έβρου και της Θράκης γενικότερα πανηγυρίζει, πανηγυρίζει μια ακόμη επιτυχία και μάλιστα σε σχολικό επίπεδο. Στο άθλημα των επιτυχιών το βόλει. Μετά από τρεις δεκαετίες, το κύπελλο του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος επιστρέφει. Το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης στέφτηκε πρωταθλητής Ελλάδας επικρατώντας πριν από λίγο του Λυκείου Πετρούπολης με 3-0 σετ.

Τα παιδιά μας είναι στον έβδομο ουρανό. Μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, χαρίζουν μια ακόμη μεγάλη διάκριση. Και το thrakisprots επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά όταν γράφαμε ότι ουσιαστικά ο τελικός ήταν … χθες κόντρα στο Ελληνικό Κολλέγιο, τον κακό μας δαίμονα. Και από τη στιγμή που ξεπεράστηκε εκείνος ο σκόπελος, το κύπελλο είχε πλησιάσει πάρα πολύ στον Έβρο.

Ο τελικός ήταν μια εύκολη διαδικασία για τα παιδιά του Χ. Γκαρνέτα. Το ταλέντο και οι δυνατότητές του ήταν ξεκάθαρες έναντι των αντιπάλων τους και απλά αυτό επιβεβαίωσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά του 3ου ΓΕΛ δεν μάγεψαν με την επίδοσή τους. Λίγο το άγχος, λίγο η νευρικότητα, τους οδήγησαν σε αρκετά λάθη, ιδιαίτερα στο 2ο σετ με τα πολλά χαμένα σερβίς αλλά αυτό δεν ήταν παράγοντας που μπορούσε να τους στερήσει τη νίκη κα το κύπελλο.

Με προσοχή και σοβαρότητα, με δύναμη και πάθος έφτασαν στην κατάκτηση της νίκης και του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο προπονητής του 3ου ΓΕΛ είχε την ευκαιρία να βάλει στ παιχνίδι όλα τα απιδιά, να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον τελικό και να χαρούν τη γεύση της επιτυχίας και του τίτλου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, που δείχνει ότι το βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη και γενικά τον Έβρο δεν έχει μόνο σπουδαίο παρελθόν, δεν έχει μόνο αξιόλογο παρόν αλλά έχει και πολύ λαμπρό μέλλον.

H ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παντίρης, Χαραλαμπίδης, Γκαρνέτας, Κεσκίνης, Κασαμπαλής, Μαυροβόλτσιος – Χριστοηλίας (λ). Γιαννακίδης, Ποτουρίδης, Κακαλέκος, Ανδρεάδης, Αλεξιάδης.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.