Live: Χρυσούπολη – Ασπίδα Ξάνθης 70-76 (τελικό)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το thrakisports την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στην Χρυσούπολη και την Ασπίδα Ξάνθης για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Α’ Κατηγορίας εκασαμαθ για τις θέσεις 1-4.

Η αναμέτρηση είναι σημαντική βαθμολογικά για την Ασπίδα, αφού με ενδεχόμενη νίκη θα σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα,, ισόβαθμη με τον Πανσερραϊκό, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος. Και θα υποδεχθεί την ομάδα των Σερρών το προσεχές Σάββατο στο Εύμοιρο.

Αντίθετα, η Χρυσούπολη με τρεις ήττες στα πρώτα τρία παιχνίδια της, αποχαιρέτησε από νωρίς την όποια ελπίδα είχε. Ωστόσο παραμένει μια επικίνδυνη ομάδα που παλεύει για το γόητρο και δεν θα αφήσει κανένα παιχνίδι. Διαιτητές του αγώνα είναι οι Ξενικάκης και Μπακάλης. Θα σας έχουμε ενημέρωση ανά δεκάλεπτο για την εξέλιξη του αγώνα, όπως σε όλα τα ματς των πλέι οφ που μετέχει η Ασπίδα και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δηλαδή οι δύο ομάδες της Θράκης.

Α’ περίοδος: 10-6 (4.26” πριν το τέλος), 20-24 αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου.

Β’ περίοδος: 34-37 (3.14” πριν το τέλος), 42-42 αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Γ’ περίοδος: 56-54 (5.34″ πριν το τέλος), 52-59 αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου

Δ’ περίοδος: 59-65 (5.16″ πριν το τέλος του αγώνα), 70-76 τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη νίκη για την Ασπίδα Ξάνθης, που πιάνει στην κορυφή τον Πανσερραϊκό και τον υποδέχεται σε ματς ανόδου το ερχόμενο Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Ευμοίρου. Μείνετε στο thrakisports, σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές του αγώνα…