Live: Ακροπόταμος – Εβρος Σουφλίου 4-1 (τελικό)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το thrakisports την εξέλιξη στον νοκ άουτ αγώνα ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον Άρη Ακροποτάμου στο ξερό γήπεδο του Ακροποτάμου Καβάλας  για την τρίτη αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, που αποτελεί και τον άτυπο τελικό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο νικητής του σημερινού αγώνα θα αντιμετωπίσει στους “οκτώ” της διοργάνωσης το νικητή του αγώνα Πυρσός Γρεβενών-Ανατολή Ιωαννίνων σε ουδέτερο γήπεδο στις 22 Μαϊου (16:30).

H oμάδα του Νίκου Μπαχαρίδη μετά τη νίκη της στο θρακιώτικο ντέρμπι επί του Παύλου Μελά Κουτσού με 1-0 στην πρώτη φάση του θεσμού προκρίθηκε απευθείας στον τελικό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος του Ακροποτάμου απέκλεισε στην πρώτη φάση τη Δόξα Πετρούσας με 1-0 και στη δεύτερη τον ΠΑΟ Κοσμίου με 2-1 στην παράταση.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Φωτιάδης του Συνδέσμου Σερρών με βοηθούς τους Γάδο και Γκαϊτατζή. Σε περίπτωση που μετά τα 90 λεπτά ο αγώνας είναι ισόπαλος, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση όπως στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας και εν ανάγκη πέναλτι, αφού οπωσδήποτε πρέπει να βγει νικητής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Άρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Μεμούρης, Καμπερίδης, Τσέπας, Σεφερίδης, Σολακίδης, Σάσσος, Καραγιαννίδης, Τσορμπατζής, Παπαδόπουλος, Καπατζάς
Έβρος Σουφλίου: Παμπορίδης, Μπάμνιος, Μπάτζιος, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Παπαναστασίου, Εμρέ, Εφραιμίδης, Δαμιανίδης, Λαζαρίδης, Αραμπατζής
 

1′ O αγώνας στο γήπεδο του Ακροποτάμου ξεκίνησε.

12‘ 1-0 Γκολ για τον Ακροπόταμο από λάθος του τερματοφύλακα του Έβρου Σουφλίου, Παμπορίδη. 

30′ Συμπληρώθηκε το πρώτο ημίωρο στον Ακροπόταμο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

31′ Ο Άρης Ακροποτάμου διπλασίασε τα τέρματα του και προηγείται πλέον με 2-0.

33′ Ο Έβρος Σουφλίου αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή του Μπάτζιου.

45′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Έβρο Σουφλίου να χάνει με 2-0. Η ομάδα όμως του Νίκου Μπαχαρίδη έχει σοβαρότατα παράπονα από τη διαιτησία.

46′ Έναρξη δευτέρου μέρους.

72′  Σοβαρά παράπονα από την διαιτησία. Το σκορ έχει ανέβει στο 4-0 αλλά έχουν δοθεί μαζικές κόκκινες κάρτες σε παίκτες του Σουφλίου, αλλά και σε παράγοντες στον πάγκο. 

Από το Σουφλί έχουν αποβληθεί οι μπάτζιος, Σαμπάνης, Αραμπατζής και Διαμαντίδης, δηλαδή τέσσερις παίκτες!!! Παίζει με επτά!!! Επίσης έχουν αποβληθεί από τον πάγκο ο πρόεδρος και παράγοντες της ομάδας (για αυτό και η επικοινωνία είναι δύσκολη μαζί τους)

80′  Μειώνει σε 4-1 ο Έβρος με τον Εμρέ, αλλά πλέον τα πάντα έχουν κριθεί και η κατάσταση έχει παρεκτραπεί με τις αποβολές του διαιτητή που κρίνονται τουλάχιστον αδικαιολόγητες από τους παράγοντες του Σουφλίου. 

90+7′  Τέλος του αγώνα. 4-1 το αποτέλεσμα και αποκλεισμός για τον Έβρο Σουφλίου, αλλά το σημαντικό είναι οι πολλές κόκκινες κάρτες του διαιτητή που αφορούν επίσημο παιχνίδι και άρα μεταφέρονται στο νέο πρωτάθλημα. Μείνετε στο thrakisports, αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο…