Δοκιμάζεται στην Χρυσούπολη η Ασπίδα Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στις 6.00 το απόγευμα της Τετάρτης διεξάγεται ο εξαναβολής αγώνας της Χρυσούπολης με την Ασπίδα Ξάνθης για την τέεταρτη αγωνιστική των πλει οφ ανόδου για τις θέσεις 1-4 στην Α’ Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η αναμέτρηση είναι σημαντική βαθμολογικά για την Ασπίδα, αφού με ενδεχόμενη νίκη θα σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα,, ισόβαθμη με τον Πανσερραϊκό, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος. Και θα υποδεχθεί την ομάδα των Σερρών το προσεχές Σάββατο στο Εύμοιρο.

Αντίθετα, η Χρυσούπολη με τρεις ήττες στα πρώτα τρία παιχνίδια της, αποχαιρέτησε από νωρίς την όποια ελπίδα είχε. Ωστόσο παραμένει μια επικίνδυνη ομάδα που παλεύει για το γόητρο και δεν θα αφήσει κανένα παιχνίδι.

Οπως ανακοίνωση η ΕΚΑΣΑΜΑΘ, τον αγώνα Χρυσούπολης – Ασπίδας θα διευθύνουν οι Ξενικάκης και Μπακάλης. Ο αγώνας αρχίζει στις 6.00 το απόγευμα και θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξη του από το thrakisports, όπως συμβαίνει από την αρχή των πλέι οφ με ολους τους αγώνες της Ασπίδας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, δηλαδή και των δύο ομάδων της θράκης που διεκδικούν άνοδο στην Γ’ Εθνική…