Διαιτητικά όργια και αποκλεισμός για το Σουφλί!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Σε ένα ιδιαίτερα επεισοδιακό παιχνίδι, με το διαιτητή Φωτιάδη να μετατρέπεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή, αφού απέβαλε τέσσερις ποδοσφαιριστές, τον πρόεδρο και ανθρώπους του πάγκου του Έβρου Σουφλίου, η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ηττήθηκε με 4-1 από τον Άρη Ακροποτάμου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα της Καβάλας προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου θα αντιμετωπίσει την Ανατολή Ιωαννίνων στις 22 Μαϊου σε ουδέτερο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13’ με τον Β. Παπαδόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παμπουρίδη. Στο 29ο λεπτό το Σουφλί έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Τσαπάνη σταμάτησε στο δοκάρι. Ό,τι δεν κατάφεραν οι Εβρίτες, το πέτυχαν οι Καβαλιώτες δύο λεπτά μετά με τον Καραγιαννίδη κάνοντας το 2-0. Στο 35’ το Σουφλί έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπάτζιου με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι.

Στο 51’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κάπατζη από τον Τσαπάνη, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με εννιά ποδοσφαιριστές. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Σεφερίδης ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 69ο λεπτό της συνάντησης ο Κάπατζης με σουτ έγραψε το 4-0, κάτω από τις εντονότατες διαμαρτυρίες του Έβρου Σουφλίου για οφσάιντ, που προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Πέντε λεπτά μετά ο Αραμπατζής δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία και στο 79’ αποβλήθηκε και ο Δαμιανίδης για εξύβριση στον διαιτητή, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν οι Εβρίτες το ματς με 7 ποδοσφαιριστές! Στο 88ο λεπτό ο Λίτσκας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Με τον τρόπο αυτό και παρά την ήττα, ολοκληρώνεται μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Έβρο Σουφλίου που του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία. Ωστόσο, οι παίκτες που αποβλήθηκαν θα μεταφέρουν στο νέο πρωτάθλημα τιμωρίες και αυτό είναι που προβληματίζει κυρίως τον προπονητή Νίκο Μπαχαρίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φωτιάδης με βοηθούς τους Γάδο και Γκαϊντατζή του Συνδέσμου Διαιτητών Σερρών.

ΆΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Χατζηνικολής, Μεμούρης, Καμπερίδης, Τσέπα, Σεφερίδης (70’ Κουτσικοβαγγέλης), Σολακίδης, Σάσσος (57’ Μαλακογιάννης), Καραγιαννίδης, Τσορμπαντζής (70’ Γούναρης), Παπαδόπουλος Β., Κάμπατζης Δ.
ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Παμπουρίδης, Μπάμνιος, Μπάτζιος, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Παπαναστασίου (46’ Λύτρας), Μεμέτ, Εφραιμίδης, Δαμιανίδης, Λαζαρίδης (57’ Λίτσκας), Αραμπατζής.