Το thrakisports σας στέλνει στα μπαράζ του ΑΟΟ

Πέντε προσκλήσεις εξασφλάλισε το thrakisports και μοιράζει στους αναγνώστες του ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά και τα τρία ματς της Ορεστιάδας, της ΑΕΚ και της Παναχαϊκής που θα κρίνουν την άνοδο των δύο από τις τρεις ομάδες στην Volley League.

Για να γίνετε κάτοχοί τους, πρέπει να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει το thrakisports από κοινού με το Ράδιο Έβρος κάνοντας τα ακόλουθα δύο απλά βήματα:

1ον) Κάντε like στην σελίδα του thrakisports στο facebook, ώστε να γίνεται μέλος της μεγάλης κοινότητας του thrakisports και να αποκτήσετε τοπ δικαίωμα πρόσβασης και σε μελλοντικούς διαγωνισμούς που θα διοργανώσει η ιστοσελίδα μας
 
2ον)  Στείλτε e-mail στο thrakisports@yahoo.gr όπου θα αναφέρετε το όνομά σας, το επώνυμό σας, τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό) και θα μας απαντάτε σε ένα απλό ερώτημα.
 
Το ερώτημα είναι το ακόλουθο: “Ονομάστε μας τουλάχιστον ένα μέλος της σημερινής ομάδας του ΑΟ Ορεστιάδας που μετείχε και στην θρυλική ομάδα που το 1995 έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας και έπαιξε απέναντι στην Πάρμα της Ιταλίας”.

 

Όλοι όσοι θα αποστείλουν e-mail με σωστή την απάντηση με όλα τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν και απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν κάνει like στην σελίδα του thrakisports στο facebook, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για πέντε προσκλήσεις που θα εξασφαλίσουν είσοδο στους κατόχους τους και στους τρεις αγώνες μπαράζ που θα διεξαχθούν στο νέο κλειστό της Ορεστιάδας “Νίκος Σαμαράς” (Ορεστιάδα – ΑΕΚ στις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής 26/4, ΑΕΚ – Παναχαϊκή στις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου 27/4 και Ορεστιάδα – Παναχαϊκή στις 9.00 το βράδυ της Κυριακής 28/4).

Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι και τις 10.00 το πρωί της Παρασκευής. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Μωρίδη “Στον ρυθμό της μέρας” στο Ράδιο Έβρος.