Στον τελικό το 3ο ΓΕΛ! Νίκησε το Κολέγιο!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος προκρίθηκε το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, που νίκησε στον ημιτελικό της Πάτρας τον “κακό του φαίμονα” Κολέγιο με 2-1 σετ.

Οι παίκτες του κ. Γκαρνέτα κέρδισα το πρώτο σετ με 25-20, έχασαν το δεύτερο με 14-25 και κέρδισαν το τάϊ μπρέικ με 15-11. Το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης θα παίξει στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης στον μεγάλο τελικό με τον νικητή του αγώνα Χαλκίδα – Πετρούπολη. Ο τελικός θα κριθεί στα τρία νικηφόρα σετ.

Τον μεγάλο τελικό θα καλύψει απευθείας με συνεχή ροή για την εξέλιξή του το thrakisports, που βρίσκεται κοντά και στον σχολικό αθλητισμό, όπως έκανε και στον τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου όπου συμμετείχε το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας αλλά και στον τελικό του Πανελληνίο Φοιτητικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ όπου έλαβε μέρος και κέρδισε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

“Δέκα χρόνια παίζοθμε μεγαλους τελικούς ή ημιτελικούς με την συγκεκριμένη ομάδα και πάντα χάναμε στο ταϊ μπρέικ. Τώρα κερδίσαμε και το σπουδαίο είναι ότι η νίκη ήρθε με πολύ καλή απόδοση από όλα τα παιδιά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, περιμένουμε τώρα τον αντίπαλό μας”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του κ. Γκαρνέτα στο thrakisports μετά τη νίκη…