Φήμες ότι αλλάζει ομάδα ο Βασίλης Τοροσίδης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ελληνικό αντάλλαγμα θα προσφέρει η Ρόμα στην Μπολόνια με σκοπό ο Στέφανο Πιόλι να κάτσει στον πάγκο των «Ρωμαίων» την επόμενη σεζόν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «corrierodellosport» η Ρόμα στο πρόσωπο του τεχνικού της Μπολόνια, Στέφανο Πιόλι, έχει βρει τον προπονητή που ψάχνει και για να πείσουν την ομάδα του να τον αποδεσμεύσει προσφέρουν ως αντάλλαγμα τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Νίκο Λόπεθ.

Ο Πιόλι λέγεται πως είναι προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Σαμπατίνι. Ο προπονητής της Μπολόνια όμως ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα μέχρι το 2015 και έχει αρχίσει ήδη να κάνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, ψάχνοντας παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα του.

 

Με σκοπό λοιπόν η Ρόμα να πάρει τον Πιόλι από την Μπολόνια, φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να δώσει τρεις παίκτες της, μέσα σε αυτούς και τους δυο Έλληνες διεθνείς, πάντα σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα. Πάντως σε περίπτωση που κλείσει το deal στην Μπολόνια θα δημιουργηθεί μια μικρή ελληνική παροικία καθώς ήδη στην ιταλική ομάδα βρίσκονται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Παναγιώτης Κονέ.