Αθλητές του Ερμογένη Ξάνθης στην Περιφερειακή Ομάδα Βόλεϊ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με οκτώ αθλητές και αθλήτριες του Ερμογένη Ξάνθης προπονήθηκαν  στην Δράμα το Κλιμάκιο της Προεθνικής Ομάδας Βόλεϊ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, για τα Σωματεία των Νομών Σερρών, Δράμας, Ξάνθης και Καβάλας.

Συγκεκριμένα, η προπόνηση έγινε στο «Δ. Κραχτίδης» της Δράμας και υπό τις οδηγίες του περιφερικού ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Κυριαζίδη, που επέλεξε τους κορυφαίους αθλητές των ομάδων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την προεπιλογή τους και την μετέπειτα στελέχωση των Εθνικών Ομάδων.

Στην προπόνηση συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τις ομάδες ΑΟ Καβάλας, ΓΣ Δράμας, Ερμής Δράμας, Άρτεμις Σερρών και φυσικά του Ερμογένη. Η επιλογή οκτώ αθλητών και αθλητριών του Εμογένη αποτελεί ακόμη μια απόδειξη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται  στα τμήματα υποδομής του Ερμογένη Ξάνθης.

Αναλυτικά, στα αγόρια οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι Σ. Χριστοφορίδης, Ν. Τερζόγλου, Σ. Τερζόγλου και Ν. Γιαβάσογλου ενώ στα κορίτσια οι αθλήτριες που κλήθηκαν και έλαβαν μέρος στην προπόνηση της περιφερειακής προεπιλογής ήταν οι Γ. Βουδούρη, Μ. Κερεμτσή, Α. Κυριαζίδη και Α. Πανταζή.