Στην Ξάνθη ο Κώστας Λαγωνίδης του ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στην πόλη της Ξάνθης, και πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα της Ακαδημίας Ελπίδες ΠΑΟΚ Ξάνθης βρέθηκε  ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κώστας Λαγωνίδης.

 

Ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ και παλαίμαχος άσσος του ΠΑΟΚ, αλλά και της Ξάνθης(1986-1987) είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προπόνηση των ακαδημιών των Ελπίδων. Βρέθηκε πρόσφατα στην πόλη της Ξάνθης συνοδευόμενος από τον προπονητή του τμήματος Κ15 του ΠΑΟΚ Νίκο Νικολαίδη.

Ο κ. Λαγωνίδης συνομίλησε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Γιώργο Λάππα, τους προπονητές, αλλά και με τους μικρούς άσσους των τμημάτων projunior και προπαίδων της Ακαδημίας Ελπίδες ΠΑΟΚ Ξάνθης.

Τόσο ο Κώστας Λαγωνίδης όσο και ο Νίκος Νικολαΐδης εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το επίπεδο δουλειάς της Ακαδημίας των Ελπίδων, και την άψογη συνεργασία που υπάρχει εδώ και χρόνια με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Γιώργο Λάππα. Ενώ ο κ. Λαγωνίδης μιλώντας στο thrakisports δεν έκρυψε την χαρά του για την παρουσία του στην Ξάνθη και την ευκαιρία να δει πρώην συμπαίκτες του (Μαλαδένης, Γεωργούσης), ενώ εξέφρασε και την πίστη του για το μέλλον του ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και την πίστη του για την νεανική και γεμάτη ταλέντο ομάδα της Ξάνθης.