Στη δίκη Τσοχατζόπουλου ο Βρύζας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Μάρτυρας στην δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου που ξεκίνησε σήμερα στην Αθήνα έχει κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Θράκη καθώς κατάγεται από το Χρυσοχώρι Χρυσούπολης, έχει αγωνιστεί για χρόνια στην Ξάνθη και έχει παντρευτεί Θρακιώτισσα.

Όπως αναφέρει το enikos του Νίκου Χατζηνικολάου, ένας εκ των κατηγορούμενων στη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου είναι ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ Γιώργος Σαχπατζίδης, ο οποίος έχει καλέσει σαν μάρτυρα υπεράσπισης τον Ζήση Βρύζα.

 

Ο  επιχειρηματίας Σαχπατζίδης, εκτός από το χώρο των εκδόσεων και τις άλλες επιχειρήσεις που είχε στην ιδιοκτησία του, είχε δραστηριοποιηθεί στον ΠΑΟΚ όπου και είχε επαφές με τον Ζήση Βρύζα καθώς συνεργάστηκαν. Έτσι, κάλεσε ως μάρτυρα υπεράσπισης τον νυν πρόεδρο του «δικεφάλου του Βορρά».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαχπατζίδης κατηγορείται ότι είναι πίσω από την offshore εταιρεία η οποία μεταβίβασε το νεοκλασικό στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου στη σύζυγο του ΆκηΤσοχατζόπουλου, ενώ με τον άλλοτε υπουργό ο κ. Σαχπατζίδης συνδέεται με επιχειρηματικούς και πολιτικούς δεσμούς εδώ και αρκετά χρόνια.