Πρόωρος τελικός για το 3ο ΓΕΛ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Πρόωρο τελικό έβγαλε η κλήρωση του φάιναλ φορ του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος βόλει που διεξάγεται στην Πάτρα.

Στις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Έτσι λοιπόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται αφού κάτι ανάλογο είχε επαναληφθεί και πέρυσι. Πρόκειται για ένα άκρως αμφίρροπο ζευγάρι ανάμεσα στις δύο πιο ισχυρές ομάδες, με τους Εβρίτες να επιθυμούν διακαώς να πανηγυρίσουν πρόκριση στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος. Και έχουν όλα τα φόντα να τα καταφέρουν.

Πριν από λίγο το thrakisports επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Χρ. Γκαρνέτα τον οποίο πετύχαμε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του 3ου ΓΕΛ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. «Είμαστε όλο καλά, χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδω, και αισιόδοξοι. Αυτή τη στιγμή τα παιδιά ξεκουράζονται για να είναι έτοιμα για τον αυριανό μεγάλο αγώνα. Για να φτάσουμε στην κορυφή έπρεπε να κερδίσουμε το Κολλέγιο. Μας έτυχε στον ημιτελικό. Θα επιδιώξουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιό του αύριο λοιπόν» ήταν τα λόγια του κ. Γκαρνέτα.

Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν τα Λύκεια της Χαλκίδας και της Πετρούπολης.