Απάντηση της Λέσχης στην παρέμβαση Μουστακίδη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Απάντηση στην τοποθέτηση του προπονητή του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη κατά τη διάρκεια της Γενικής της Συνέλευσης έδωσε η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Η παρέμβαση του κ. Μουστακίδη είχε προκαλέσει συζητήσεις και ποικίλες αντιδράσεις. Τότε ο κ. Μουστακίδης, όπως με ρεπορτάζ του είχε αναδείξει το thrakisports, είχε ζητήσει από τα μέλη της, να «αφήσουν τα λόγια και να κάνουμε πράξη τις ιδέες τους μπαίνοντας στις διοικήσεις των ομάδων της πόλης για να τις υλοποιήσουν και να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων».

Η απάντηση της Λέσχης, μέσω ανάρτησης στο blog της (http://lepetalex.blogspot.gr) ήταν άμεση. Με ανακοίνωσή της θέλησε να θυμίσει στον κ. Μουστακίδη αρκετά στελέχη – μέλη της Λέσχης που στελεχώνουν τα ΔΣ των σωματείων της περιοχής μας. Παράλληλα, σημειώνει ότι καταστατικός σκοπός της δεν είναι η εμπλοκή στα διοικητικά των αλλά η συνεργασία και η πολύπλευρη βοήθεια σε διάφορους τομείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης:

Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο του προπονητή του Εθνικού και στην προσφορά του στο ελληνικό Βόλεϊ θα θέλαμε να προσθέσουμε επίσης τα παραδείγματα του Γιώργου Ξενουδάκη προέδρου της Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης, του Ρίνου Κεμανετζή Ταμία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης, του Μανόλη Βουκουρεσλή, Αντιπρόεδρο του Μ.Γ.Σ.Εθνικός, του Σάκη Ανδραβίζου εφόρου στον Μ.Γ.Σ. Εθνικός, του Γιώργου Φλετούρη μέλος του Τ.Α.Α. Εθνικός αλλά και όσων είναι εν ενεργεία και όσων θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Αλλά και να υπενθυμίσουμε, όπως αναφέρθηκε και στην Γ.Σ. της Λέσχης, ότι ο σκοπός της Λέσχης δεν είναι (όπως κατηγορήθηκε στο παρελθόν) τα διοικητικά των σωματείων αλλά να δημιουργήσει μία δεξαμενή υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων που αγαπούν και βοηθούν το Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης και οι οποίοι, εφόσον τους γίνει πρόταση από κάποιο σωματείο και επιθυμούν οι ίδιοι, να εμπλακούν με το πραγματικά δύσκολο έργο της διοίκησης».