Πανηγυρίζει η Πάτρα, ελπίζει η Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννη Βαβαλικούδης

– Πρόωροι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν στην Πάτρα μετά την ολοκλήρωση και του 2ου ομίλου των μπαράζ για άνοδο στην Βόλει Λιγκ.

Η Παναχαϊκή πετυχαίνοντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, θέλει μόλις ένα βαθμό στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια για να σφραγίσει την πρόκριση. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ έχει ένα προβάδισμα επί της Ορεστιάδας αλλά οι «πράσινοι» του Έβρου θα δώσουν τα πάντα έτσι ώστε στην έδρα τους, μπροστά στο κοινό τους να πανηγυρίσουν και αυτοί την άνοδο.

Η Παναχαϊκή, αν και χωρίς τον τραυματία Ντονά, το βράδυ της Κυριακής μέσα στο κατάμεστο κλειστό της Αγυιάς, κατάφερε να νικήσει με 3-1 την ΑΕΚ και να φτάσει στους 9 βαθμούς. Πλέον, οι Πατρινοί χρειάζονται μόλις έναν βαθμό στα επόμενα δύο ματς που θα δώσουν με ΑΕΚ και Ορεστιάδα την επόμενη εβδομάδα στον Έβρο.

Η Ορεστιάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού πλέον για να ελπίζει στην άνοδό του στην Α1 θα πρέπει να νικήσει ΑΕΚ και Αχαιούς με τρίποντα, ευελπιστώντας παράλληλα η Ένωση να μην πάρει βαθμό από τους Πατρινούς.

Σενάριο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο αφού στον Όμιλο της Ορεστιάδας ο ΑΟΟ θα παίξει για πρώτη φορά την Παρασκευή και την Κυριακή και θα έχει τις απαραίτητες ανάσες που δεν είχε σε Νέα Φιλαδέλφεια και Πάτρα…

Η βαθμολογία
1. Παναχαϊκή 9 (11-6)
2. ΑΕΚ 6 (9-8)
3. Ορεστιάδα 3 (5-11)
*Την άνοδο τους στη Volleyleague κερδίζουν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας

Το πρόγραμμα του 3ου Ειδικού Τουρνουά Ανόδου στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας έχει ως εξής:
Παρασκευή 26/4, 21:00 ΑΕΚ – Ορεστιάδα
Σάββατο 27/4, 20:00 Παναχαϊκή – ΑΕΚ
Κυριακή 28/4, 19.00 Ορεστιάδα – Παναχαϊκή

Τα αποτελέσματα του 2ου Ειδικού τουρνουά
Παρασκευή 19/4  Παναχαϊκή – Ορεστιάδα 3-2
Σάββατο 20/4  ΑΕΚ – Ορεστιάδα 3-0
Κυριακή 21/4  Παναχαϊκή – ΑΕΚ 3-1