Η απρόσμενη συνάντηση του Μίλτου Πασχαλίδη με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Βερόνικα Ευθυμίου

–  “Δύο πρόσωπα δεν περίμενα να συναντήσω εδώ και τους βλέπω μπροστά μου. Τον Θανάση Γκαϊφύλλια και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο”. Τα λόγια αυτά είπε κάποια στιγμή, στην διάρκεια της συναυλίας του στην Κομοτηνή, ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο “Ελ Κλάσικο”, ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού Τάσου Καραολάνη. Η συναυλία ήταν κοντά στα μεσάνυχτα, ωστόσο το προχωρημένο της ώρας δεν εμπόδισε τον επιθετικό του Πανθρακικού να βρεθεί στο μαγαζί και να την παρακολουθήσει, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Πασχαλίδης.

Ο τραγουδιστής, γνωστός φίλαθλος της ΑΕΚ, επισήμανε ότι είναι δύσκολο για αυτόν να έρχεται και να τραγουδά μετά από όσα έγιναν και οδήγησαν ουσιαστικά στον υποβιβασμό την αγαπημένη του ομάδα. Μάλιστα, όταν ερμήνευσε το “Σαν πλανόδιο τσίρκο” του Δημήτρη Μητροπάνου, άλλαξε τον στίχο “Τούμπα, Αλκαζάρ και Καλογρέζα μου” προσθέτοντας στην θέση της τελευταίας το “Φιλαδέλφεια”.

Παράλληλα, ο Πασχαλίδης από την Κομοτηνή δεν άφησε ασχολίαστη την πεντάρα του Άρη στον Αστέρα Τρίπολης, “την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης”, όπως είπε ειρωνικά.  Άλλωστε, το κοινό του ήταν αρκετά… αθλητικό, αφού όπως ανέφερε και σε προηγούμενη ανάρτηση το thrakisports, ανάμεσα στους θεατές που παραβρέθηκαν στο “El Classico” ήταν και η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είχε αρκετά χρόνια να ανέβει στην Κομοτηνή. Και όπως είπε, πέρα από τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα το 2004 Δημήτρη Παπαδόπουλο, δεν περίμενε να συναντήσει στην συναυλία του ούτε τον Θανάση Γκαϊφύλλια. Θα αστειεύονταν μάλλον. Και προς τιμή του, τραγούδησε το “Κομοτηνή”, ένα τραγούδι του Γκαϊφύλλια που αποτελεί σύμβολο για πολλούς από τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες, φοιτητές ή φαντάρους, της θρακιώτικης πόλης.

Η περιοδεία του Μίλτου Πασχαλίδη στην Θράκη συνεχίζεται με συναυλία το Σαββατόβραδο στην Ξάνθη (όπου ελπίζουμε πάντως να μην πετύχουμε και εκεί κανέναν παίκτη της Skoda ή του Πανθρακικού, γιατί αν ο Παπαδόπουλος ήταν προφανέστατα δικαιολογημένος και είχε σχετική άδεια, παραμονή αγώνα δικαιολογία δεν θα υπάρχει…). Δείτε ένα βίντεο από όσα έγιναν στο “Ελ Κλάσικο” το βράδυ της Παρασκευής…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/MU1SKfSKR1M?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]