Το pregame του αγώνα Παναχαϊκή-ΑΟΟ

Αποστολή στην Πάτρα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Ανοίγει σήμερα η αυλαία του δεύτερου από τα τρία τουρνουά που θα κρίνουν την άνοδο της Ορεστιάδας στην Α1, με την ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκη να αντιμετωπίζει (19:30, ζωντανή μετάδοση από το thrakisports) την οικοδέσποινα Παναχαϊκή και αύριο την ίδια ώρα την ΑΕΚ.

Στόχος του ΑΟΟ στο σημερινό αγώνα είναι να πάρει ρεβάνς για την ‘’καθαρή’’ ήττα στο πρώτο τουρνουά της Αθήνας από την ομάδα της Πάτρας και να αυξήσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση μιας από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Η ομάδα της Ορεστιάδας ταξίδεψε χθες αεροπορικώς από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα και στη συνέχεια οδικώς για την πρωτεύουσα της Αχαϊας, όπου το απόγευμα προπονήθηκε και το βράδυ παρακολούθησε στο λόμπι του ξενοδοχείου τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός της ομάδας, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, δήλωσε: «Στην Πάτρα ψάχνουμε τους βαθμούς που θα μας επιτρέψουν να έχουμε την τύχη στα χέρια μας και να κρατήσουμε επαφή στην βαθμολογία εν όψει του τουρνουά της Ορεστιάδας. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και όλα θα φανούν πλέον στο γήπεδο» για να συμπληρώσει ότι περιμένει «εξίσου δύσκολα παιχνίδια κι εδώ, αφού οι ομάδες είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα… Σίγουρα μετά το πρώτο τουρνουά γνωρίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες σε κάθε μέρα. Εμείς θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τους αγώνες έτσι ώστε να πάμε στην Ορεστιάδα και να διεκδικήσουμε εκεί την άνοδό μας στην Α1».

Από την πλευρά του ο Άρης Αγγελόπουλος είπε: «Ολοκληρώσαμε το πρώτο τουρνουά με μια καλή βαθμολογική συγκομιδή, την οποία θέλουμε να βελτιώσουμε. Μας δίνεται η δυνατότητα ακόμη και να κλειδώσουμε βαθμολογικά την άνοδο, αλλά πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην ξεχνάμε ότι παίζουμε με τις πρωταθλήτριες των δύο άλλων ομίλων» και έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας πως «Οι δύο αντίπαλοι μας είναι διαφορετικού στιλ ομάδες, η Ορεστιάδα δεν κάνει εύκολα λάθος, η ΑΕΚ έχει τον ενθουσιασμό και εμείς για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να γυαλίζει το μάτι μας».

Το πρόγραμμα του τουρνουά
 
Παρασκευή 19/4
Γηπ. Παναχαϊκής, 19.30, Παναχαϊκή – Ορεστιάδα, Μουλά Λ. – Τσίτσικας, Παρατηρητής: Ιορδανίδης
 
Σάββατο 20/4
Γηπ. Παναχαϊκής, 19.30, ΑΕΚ – Ορεστιάδα, Παπασταθόπουλος – Μπακλέσης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης
 
Κυριακή 21/4
Γηπ. Παναχαϊκής, 21.00, Παναχαϊκή – ΑΕΚ, Κουτσούλας – Μόσχος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης