Το 3ο ΓΕΛ στα τελικά του πανελληνίου !

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Την πρόκριση για το φάιναλ φορ του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ πανηγυρίζει το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης. Οι αθλητές του χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησαν του Λυκείου της Ναυπάκτου με 2-0 σετ (25-15-25-18) και σφράγισαν το εισιτήριο για τα τελικά που θα διεξαχθούν στην Πάτρα την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη.

Το 3ο ΓΕΛ από την αρχή των αγώνων έως και σήμερα δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα και προχώρησε αήττητο με τους αθλητές του κ. Γκαρνέτα να δείχνουν την ανωτερότητά τους. Απέναντι στην αδύναμη Ναύπακτο δεν είχαν προβλήματα και πλέον επικεντρώνονται στον μεγάλο τους στόχο. Τη διάκριση στα τελικά του πανελληνίου, συνεχίζοντας έτσι τη μακρά παράδοση των επιτυχιών του βόλει στον – και – σχολικό αθλητισμό

Εκεί περιμένουν μια καλή κλήρωση για να φτάσουν καταρχήν στον τελικό και από εκεί και πέρα, όλα είναι δυνατά.

«Πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο. Τώρα, κατεβαίνουμε στην Πάτρα για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη διάκριση για το σχολείο και την Αλεξανδρούπολη» ήταν τα λόγια του προπονητή του 3ου ΓΕΛ, ενώ ο προπονητής της Ναυπάκτου έδωσε συγχαρητήρια και αρκέστηκε να πει ότι “και μέχρι εδώ που φτάσαμε είναι για εμάς μια σημαντική επιτυχία»

Οι συνθέσεις:

3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης: Παντίρης, Κεσκίνης, Γκαρνέτας, Χαραλαμπίδης, Μαυροβόλτσιος, Χριστουηλίας, λίμπερο Γιαννακίδης (Ποτουρίδης, Τέλιος, Κακαλέκος, Ανδρεάδης)

* Στην ομάδα ανήκει και ο Κασαμπαλής ο οποίος δεν αγωνίστηκε

Ναύπακτος: Κόγκος, Παύλου, Κεχαγιάς, Καρύδης, Κόκκαλης, Μέτση λ- Λουκάς

 * Σε λίγο θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από τον αγώνα