Παρέμβαση Μουστακίδη στη ΓΣ της Λέσχης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Δυναμική ήταν η παρέμβαση του προπονητή του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Η εμβληματική μορφή του ελληνικού βόλεϊ παίρνοντας αφορμή από τοποθέτηση μέλους του απερχόμενου ΔΣ (του Σάκη Ανδραβίζου) ανέβηκε στο βήμα παίρνοντας το λόγο και δεν δίστασε να ανεβάσει τους τόνους.

Ο κ. Μουστακίδης δεν συνηθίζει να κρύβει λόγια και αυτά που νιώθει και σκέφτεται τα εκφράζει  Έτσι λοιπόν, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προτρέποντας προς τους παρευρισκόμενους και τα μέλη της Λέσχης, να μπορούν μέσα στις διοικήσεις των ομάδων και να ασχοληθούν ενεργά και εντός των διοικητικών τους συμβουλίων. «Είστε όλοι άνθρωποι που αγαπάτε το βόλεϊ. Έχετε προβληματισμούς , σκέψεις, ιδέες. Καλή είναι η κουβέντα, η συζήτηση και η κριτική απέξω.  Λείπουν οι άνθρωποι όμως, οι παράγοντες . μπείτε μέσα στα διοικητικά συμβούλια των ομάδων μας, να υλοποιήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας».

Ο κ. Μουστακίδης απάντησε και σε κριτική που ασκήθηκε για το γεγονός ότι οι ακαδημίες του Εθνικού μετρούν μόλις 25 παιδάκια. «Βρείτε μας χώρους για να προπονούμε παιδάκια  και μετά μπορούμε να μιλήσουμε για τον αριθμό των παιδιών…» .

Λίγο μετά, ο Μάκης Δημητριάδης θέλησε να διευκρινίσει ότι υπάρχουν μέλη της λέσχης στις διοικήσεις των ομάδων μας, δίνοντας το παράδειγμα του Αντώνη Χατζησταύρου που μετά από πρόταση της Λέσχης Πετοσφαίρισης, πριν από δυο χρόνια ανέλαβε το ΤΑΑ Εθνικός