Υπόμνημα του Πανθρακικού υπέρ της ΑΕΚ!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Ξεκίνησε λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι η απολογία της ΠΑΕ ΑΕΚ ενώπιον της Πειθαρικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, για την υπόθεση της διακοπής του αγώνα με τον Πανθρακικό την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Στην έναρξη της διαδικασίας, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε υπόμνημα της ΠΑΕ Πανθρακικός που έχει στα χέρια της. Είναι προφανές ότι η ΠΑΕ της Κομοτηνής έχει στείλει έγγραφο για να στηρίξει την προσπάθεια της ‘Ενωσης να αποφύγει την βαριά καμπάνα της αφαίρεσης βαθμών. Αλλιώς δεν θα είχε λόγο να παρουσιάσει τέτοιο υπόμνημα η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Για το τυπικό βέβαια, αυτήν την στιγμή εκκρεμεί και η τύχη του αγώνα. Ακόμα ο Πανθρακικός δεν έχει λάβει τους τρεις βαθμούς της νίκης από αυτόν τον αγώνα, καθώς εκκρεμεί η απόφαση. Και θα έχει ενδιαφέρον το σκεπτικό της απόφασης, πέρα φυσικά από το διατακτικό μέρος της αναφορικά με τον πιθανό μηδενισμό της Ένωσης, την κατακύρωση του αγώνα με 0-3 υπέρ του Πανθρακικού και την ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών.

Από πλευράς ΑΕΚ ως μάρτυρες υπεράσπισης θα καταθέσουν ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας αλλά και εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Θα παρουσιαστεί επίσης το υπόμνημα της ΠΑΕ Πανθρακικός, ωστόσο ΔΕΝ προβλέπεται να πάει κάποιος εκπρόσωπος του Πανθρακικού για να καταθέσει. Εξω από την αίθουσα έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος,οπαδοί της ΑΕΚ, ακόμα και επώνυμοι, ενώ δεν έχουν λείψει οι αντάσεις. Ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις….