Δυο χρόνια μετά: Μπάγιο, μας λείπεις…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σήμερα (18/4) συμπληρώνονται δυο χρόνια από τον χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Εγνατία Οδό. Την θλιβερή επέτειο δεν ξέχασε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, που εξέδσωσε το μεσημέρι σχετική ανακοίνωση.

“Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν, στις 18 Απριλίου του 2011, ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι έφυγε από την ζωή και η οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ έχασε εκτός από έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή έναν εξαίρετο άνθρωπο με σπουδαίο χαρακτήρα.

Το βροχερό πρωινό της Μ. Δευτέρας τότε, έχει μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες των ανθρώπων της Ξάνθης εξαιτίας του τραγικού συμβάντος”, αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της Ξάνθης για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή και συνεχίζει:

 

“Η είδηση του θανατηφόρου τροχαίου σκόρπισε την θλίψη, σε μία μαύρη μέρα της ιστορίας της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο Αντεφέμι μπορεί να αποτέλεσε μέλος της ομάδας για μία σαιζόν και να είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα (2010-11) όμως είχε ήδη προλάβει να αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, με το ήθος, τον επαγγελματισμό του, το χαμόγελό του και την θετική του αύρα.

«Μπάγιο», μας λείπεις…”