Βλασακίδης: “Θέλουμε νίκες στην Πάτρα”

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Το πρωί της Πέμπτης αναχωρεί (αεροπορικώς για την Αθήνα και από οδικώς) για την Πάτρα η αποστολή της Ορεστιάδας που ολοκληρώνει τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της στα play offs ανόδου της Α2 Ανδρών. «Ταξιδεύουμε στην Πάτρα όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι αυτό μεταφράζεται σε δύο νίκες.

Αυτό θα είναι το ιδανικό, αλλά ακόμη κι αν πάρουμε μία νίκη δεν θα είμαστε στεναχωρημένοι, αφού θα μείνουμε ζωντανοί και θα έχουμε πλέον τα δύο τελευταία ματς στη δική μας έδρα», τόνισε στο σάιτ της ΕΟΠΕ ο Δημήτρης Βλασακίδης.

Οι Θρακιώτες ξεκίνησαν με το δεξί ους αγώνες (νίκη 3-2 επί της ΑΕΚ), για να ακολουθήσει η καθαρή ήττα από την Παναχαϊκή την οποία ο έμπειρος άσος την απέδωσε «αποκλειστικά στην κούραση. Δεν είχαμε χρόνο μετά την ένταση του πρώτου αγώνα να ηρεμήσουμε και να ανασυνταχθούμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποτιμήσω τη νίκη της Παναχαϊκής η οποία ούτως ή άλλως ήταν από την αρχή το μεγάλο φαβορί για την άνοδο».

Ο 35άχρονος ακραίος συμφώνησε ότι «κι οι τρεις ομάδες είναι πολύ δυνατές», υπενθύμισε ότι η ομάδα του «έχει την ατυχία στα δύο πρώτα τουρνουά να παίζει με τον γηπεδούχο την πρώτη ημέρα και μετά ο επόμενος αντίπαλος μας βρίσκει κουρασμένους», ωστόσο όπως ξεκαθάρισε: «Για να έχουμε βάσιμες ελπίδες ανόδου, πρέπει να φύγουμε από την Πάτρα με βαθμούς».