Live: Αρης Ακροποτάμου – ΠΑΟ Κοσμίου 2-1 (στην παράταση, τελικό)

Μεταδίδει από την Κομοτηνή ο Γιάννης Κεσόπουλος

–  Παρακολουθήστε live από το thrakisports την εξέλιξη στην αναμέτρηση ανάμεσα στον κυπελλούχο της ΕΠΣ Καβάλας Αρη Ακροποτάμου και τον κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης ΠΑΟ Κοσμίου για την δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

 

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα αγωνιστούν οι παίκτες του Σάββα Αϊβάζη μετά το τέλος του πρωταθλήματος και την οριστικοποίηση της ανόδου τους στην Γ’ Εθνική. Ο Ακροπόταμος πήρε το πρωτάθλημα στην Δ’ Εθνική, θα είναι δηλαδή από τις ομάδες που θα βρει αντιμέτωπες στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα της Κομοτηνής.

Στον Ακροπόταμο έχει ταξιδεύσει ολιγομελής αποστολή από την κυπελλούχο Ροδόπης πέραν των παικτών που θα παίξουν, οπότε θα είναι λίγο δύσκολες οι επικοινωνίες. Επίσης, υπάρχουν απουσίες, καθώς δεν ταξίδεψαν οι Γεμενετζής, Λιάρος, Πατσαλής. Ωστόσο θα έχουμε άμεση ενημέρωση για οτιδήποτε συμβαίνει στον αγώνα, που ξεκινά στις 4.30 το απόγευμα. Η ομάδα έφτασε εκεί περίπου στις τρεις το μεσημέρι.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ (Σάββας Αϊβάζης): Πουλακίδας, Γερίδης, Βαλσαμής, Κωνσταντινίδης, Κουφιώτης, Τρίχας, Καμπιώτης, Χρανιώτης, Σταύρου, Μορφακίδης, Πεχλιβανίδης.

1′  Εναρξη του αγώνα

25′ Χωρίς κάτι το συγκλονιστικό, λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας, μοιρασμένες και οι υποτυπώδεις ευκαιρίες μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων. Ανοιχτό το παιχνίδι…

45′ Λήξη του πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Χωρίς τη μεγάλη φάση και με μοιρασμένο το παιχνίδι. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Αρης Ακροποτάμου – ΠΑΟ Κοσμίου 0-0.

46′  Εναρξη δευτέρουτ ημιχρόνου

70′  Χωρίς σκορ η ακόμα η αναμέτρηση αναμέτρηση.

87′  Γκοοοοολ για τον Κόσμιο. 0-1 με τον Πεχλιβανίδη

90+3′  Γκολ για τον Ακροπόταμο. Στο τελέυταίο λεπτό τωβν καθυστερήσεων. 1-1.

90+4′  Τέλος της κανονικής δοάρκειας του αγώνα. 1-1 το αποτέλεσμα. Πάμε σε παράταση.

96′  Γκολ για τον Ακροπόταμο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. 2-1.

105′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου της παράτασης. 2-1 το σκορ.

120′  Τέλος του αγώνα. Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟ Κοσμίου. Λύγισε στην παράταση. Ο Αρης Ακροποτάμου νικά με 2-1 και προκρίνεται στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη τον Έβρο Σουφλίου και πάλι στο ξερό γήπεδο του Ακροπόταμο. Τελικό αποτέλεσμα: Αρης Ακροποτάμου – ΠΑΟ Κοσμίου 2-1.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο…