Photos: τι έγινε στα επίσημα του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Τώρα που έχουν περάσει μερικά εικοσιετράωρα και έχουν καταλαγιάσει λίγο τα πράγματα, το thrakisports δίνει στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τις αντιδράσεις των ανθρώπων του Πανθρακικού στην Αθήνα κατά την διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ.

Στους παράγοντες της ομάδας της Κομοτηνής είχε διατεθεί μια σουίτα, ακριβώς πάνω από τα δημοσιογραφικά, θεωρητικά σε ασφαλές σημείο. Βεβαίως, όταν μπήκε το γκολ, υπήρξαν κάποιοι (ελάχιστοι) θερμόαιμοι που την προσέγγισαν με απειλητικές διαθέσεις, αλλά απομακρύνθηκαν από τους ψυχραιμότερους.

Την ώρα των επεισοδίων οι πάντες βγήκαν από την σουίτα, στην οποία μεταξύ άλλων βρίσκονταν ο πρόεδρος Δημήτρης Τζελέπης, ο μεγαλομέτοχος Τάσος Καραολάνης και ο πρώην μεγαλομέτχος Θόδωρος Σαββάκης. Εμειναν για αρκετή ώρα να παρακολουθούν τις εξελίξεις και περίπου 20 λεπτά μετά έφυγαν, συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Για αυτό ήταν και οι μόνοι που πρόλαβαν το αεροπλάνο της επιστροφής, Η υπόλοιπη ομάδα έμεινε στην Αθήνα, όπου διανυκτέρευσε και πέταξε το επόμενο πρωινό για την Θεσσαλονίκη, καθώς δεν υπήρχαν εισιτήρια στην πτήση για Αλεξανδρούπολη…