Οι ώρες διεξαγωγής στα μπαράζ του ΑΟΟ στην Πάτρα

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Στην τελική ευθεία μπαίνει η ομάδα βόλεϊ της Ορεστιάδας για το 2ο ειδικό τουρνούα των μπαράζ που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα το προσεχές παρασκευοσαββατοκύριακο και θα κρίνει πολλά στην υπόθεση άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ.

Ο ΑΟΟ έφυγε από το τουρνουά της Αθήνας ευρισκόμενος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί ξανά στην Α2, ωστόσο έφυγε έχοντας πετύχει μία νίκη επί της ΑΕΚ. Το ζητούμενο είναι κατά βάση να κάνει το ίδιο στην Πάτρα και φυσικά να μην ηττηθεί στο κάστρο του, στην Ορεστιάδα, όπου θα φιλοξενηθεί το τρίτο τουρνουά.

Και τα δύο ματς της Ορεστιάδας με την Παναχαϊκή την Παρασκευή και την ΑΕΚ το Σάββατο ορίστηκαν στις 7.30 το απόγευμα και φυσικά θα μεταδοθούν από το thrakisports. Το ματς της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ ορίστηκε στις 9.00 το βράδυ, λόβω της αναμέτρησης Απόλλων Πατρών – Παναθηναϊκός για την Α1‘ Μπάσκετ και τον φόβο παρουσίας οπαδών και των δύο Αθηναίων στην Πάτρα.

Σχετικό δελτίο Τύπου, που αναφέρεται και στα εισιτήρια των αγώνων, εξέδωσε η Παναχαϊκή. Αναλυτικά:

Επισημοποιήθηκε το πρόγραμμα του 2ου ειδικού τουρνουά των αγώνων μπαράζ της Α2’ Βόλεϊ, που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα και το κλειστό γήπεδο της Αγυιάς, το τριήμερο Παρασκευή 19-Κυριακή 21/4.
Μετά από σύσκεψη των ιθυνόντων της ομάδας βόλεϊ και της αστυνομικής διεύθυνσης Πατρών, υπήρξε ο καθορισμός ωρών διεξαγωγής των αγώνων του εν λόγω τουρνουά.
Οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν 7.30μ.μ. την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή, η αναμέτρηση Παναχαϊκή – ΑΕΚ ορίστηκε να ξεκινήσει στις 9μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Παρασκευή 19.04.13, Ώρα (7.30μ.μ.): Παναχαϊκή – Ορεστιάδα
Σάββατο 20.04.13, Ώρα (7.30μ.μ.): ΑΕΚ – Ορεστιάδα
Κυριακή 21.04.13, Ώρα (9μ.μ.): Παναχαϊκή – ΑΕΚ

Εισιτήρια αγώνων…
Όπως έχει γίνει γνωστό, στις αναμετρήσεις της ΠΓΕ, θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας και προσκλήσεις που θα δοθούνΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους οργανωμένους φίλους της ομάδας και σε συγγενείς των παικτών. Θα υπάρξουν εισιτήρια τιμής 6€, μόνο στα 2 πρώτα παιχνίδια… Αναλυτικά
Παναχαϊκή – Ορεστιάδα: Θα ισχύσουν τα 300 διαρκείας, 150 προσκλήσεις και λιγοστά εισιτήρια για την μικρή πρόσθετη κερκίδα, με τιμή 6€.
ΑΕΚ – Ορεστιάδα: ΔΕΝ ισχύουν τα διαρκείας των φίλων της Παναχαϊκής, ΟΥΤΕ θα εκδοθούν προσκλήσεις. Τιμή εισιτηρίου 6€.
Παναχαϊκή – ΑΕΚ: Θα ισχύσουν τα 300 διαρκείας και 250 προσκλήσεις που θα δοθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στουςοργανωμένους φίλους της ομάδας και σε συγγενείς των παικτών. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.

Προσέλευση κοινού…
Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας της Αστυνομίας, η Παναχαϊκή ενημερώνει όπως:
Η είσοδος των θεατών θα γίνει από την κεντρική Θύρα του γηπέδου (Πλατεία Ντε Μιράντα), ενώ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα επιτρέπεται η 
πρόσβαση μόνο με την υπόδειξη του διαρκείας ή της πρόσκλησης.
Λόγω της μικρής χωρητικότητας του κλειστού της ΠΓΕ, παρακαλούμε την προσέλευση σας όσο το δυνατόν νωρίτερα…