Α. Αντωνιάδης: «Όσοι χαίρονται με την ΑΕΚ δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο»

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Ένας θρακιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που τέθηκε πολλές φορές αντίπαλος της ΑΕΚ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Αντώνης Αντωνιάδης, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Ανάμεσα στα όσα υποστήριξε, χωρίς την Ένωση όλες οι ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα επηρεαστούν. Μάλιστα, ο Αντωνιάδης υπογράμμισε πως όσοι χαίρονται με την σημερινή κατάσταση της ΑΕΚ δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδη στην ιστοσελίδα gazzetta.gr

«Λυπάμαι πολύ που μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ κατάντησε έτσι. Και όσοι υπάρχουν που χαίρονται για το κατάντημα της ΑΕΚ σημαίνει ότι δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Γιατί είναι μια ιστορική ομάδα και δεν έπρεπε να φτάσει εδώ που έφτασε. Απλά δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο όσοι χαίρονται για αυτό. Και ο 12ος υποτίθεται παίκτης, ο κόσμος, φέρει εν μέρει ευθύνη και αυτός. Μιλάω για τους οπαδούς που μπήκαν μέσα. Που το βρήκαν αυτό οι οπαδοί και εισβάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Δηλαδή αν πήγαινε η ΑΕΚ στο τελευταίο ματς και κέρδιζε, θα μπορούσε να σωθεί. Τώρα αν της αφαιρέσουν τρεις βαθμούς όπως λένε για τη διακοπή, αυτό δεν θα μπορεί να συμβεί. Πάντως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με παράδοση και ιστορία, δεν μπορεί να χαίρονται κάποιοι που υποβιβάζεται».

– Πώς θα επηρεάσει ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της ΑΕΚ το πρωτάθλημα και τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες;

«Επηρεάζει το πρωτάθλημα και τις μεγάλες ομάδες, γατί για να υπάρχει ενδιαφέρον και να είναι δυνατό ένα πρωτάθλημα πρέπει να έχει και δυνατές ομάδες. Για αυτό πάει ο Ολυμπιακός Ευρώπη και δεν μπορεί να περάσει έναν γύρο, χρειάζονται οι μεγάλες ομάδες στο Πρωτάθλημα.

– Θα καταφέρει να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που αξίζει;

«Όπου και να πάει η ΑΕΚ, θα επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει…»